El sem hinnéd, mit csinál a hercegné! De vajon mit szól ehhez Erzsébet?
Nézd meg!
Megmutatta, hogy nem veti meg a rangban alatta állók társaságát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnét sohasem zavarta a közemberek társasága, most azonban egy bennfentes vallomása szerint nagyon összemelegedett az építőmunkásaival.

A hercegné társasága miatt még egy külön feladatot is kapott az Anmer Hall-i otthonukat felújító brigád.

Együtt teázik a munkásokkal

Habár általában a házigazda tisztje, hogy megkínálja teával a vendégeit, a hercegné annyira beleszeretett a teakeverékbe, amit az építkezésvezető készített, hogy minden alkalommal, amikor arra jár, beugrik egy teára a munkásokhoz.

- Amikor Katalin meglátta, hogy teáznak, megkérdezte, hogy csatlakozhatna-e hozzájuk. A munkások nagyon meglepődtek, de örömmel adtak egy csésze teát a hercegnének, akinek annyira ízlett, hogy nem volt szégyenlős, és kért még egy adagot. Most már mindig, ha arra jár, be van készítve neki egy tea - nyilatkozta a hercegné egyik közeli ismerőse a Sun magazinnak.

Katalin annyira megkedvelte az építőmunkások társaságát, hogy miután hivatalos teendőivel végzett, és hazaér, leül közéjük beszélgetni.

De nem Katalin az egyetlen a királyi családban, aki rajong a teáért. Erzsébet királynő minden reggel 7:30-kor és délután 16:00-kor leül, és megiszik egy csésze Earl Grey vagy Darjeenling teát.

Ezt is szeretjük