Friss: megszületett Katalin hercegnő második gyermeke! Most közölték a hírt
Megszületett György herceg kistestvére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett a hercegi pár, Vilmos herceg és Katalin hercegnő második gyermeke, akit már egész Anglia türelmetlenül várt.

A kis jövevény Erzsébet királynő negyedik dédunokája, aki a trónöröklési rendben szintén a negyedik helyet foglalja el, maga mögé utasítva nagybátyját, Harry herceget.

Kislányuk született

Katalin hercegné ma, magyar idő szerint 9:34 perckor kislánynak adott életet - adta hírül a palota pár perccel ezelőtt a Twitteren. A csöppség 3710 grammal született, édesapja is jelen volt világrajötténél.

Katalin hercegnő és a férje, Vilmos herceg magyar idő szerint szombaton hajnali öt órakor érkezett meg a St. Mary magánkórházba, ahol két évvel ezelőtt a kis György herceg világra jött, és ahol édesapja, Vilmos herceg is született.

Két órával a hír közzétételét követően a Kensington palota megerősítette, hogy Katalin a vajúdás szakaszában van, a szülés rendben zajlik, új hírekkel pedig már csak akkor jelentkeznek, amikor bejelentik, kisfia vagy kislánya lett a hercegi párnak.

A következő napokban a brit sajtó munkatársai árgus szemekkel lesik majd a kórházat, hogy elkészíthessék az első fotókat a második gyermekükkel távozó királyi párról.

2013-ban Katalin hercegnő egy világoskék alapon fehér pöttyös kismamaruhában lépett ki az épületből, amely kísértetiesen emlékeztetett az elhunyt Diana hercegnő öltözetére arról a napról, amikor 1982-ben az újszülött Vilmossal indult haza a kórházból.

Elképzelhető, hogy most is egy olyan ruhát fog választani, amivel a megboldogult hercegnő előtt tiszteleg.

Mielőtt azonban Katalin hercegnő elhagyja a kórházat, elképzelhető, hogy a tündéri György herceget fotózzák le előbb az épület előtt. Vilmos herceg ugyanis 1984-ben megnézte öccsét, Harry herceget a kórházban, így nem kizárt, hogy a hercegi pár első gyermeke is meglátogatja kistestvérét.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük