Katalin eddig még sohasem tett ilyet! Vajon mire készül a hercegné?
Nézd meg!
Hatalmas mérföldkő lesz ez a hercegné életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné már jó néhány éve a királyi család megbecsült tagja, egy hét múlva pedig újabb fontos mérföldkőhöz érkezik Vilmos feleségeként.

A hercegné részt vesz élete első királyi bankettjén a Buckingham-palotában, és már nagyon izgatott az esemény miatt.

Mindenki Katalinra figyel majd

A banketten több mint 170 előkelőség vesz majd részt, és annak örömére rendezik meg, hogy a Kínai Népköztársaság elnöke az országba látogat. Xi Jinping feleségével, Peng Liyuannal érkezik majd, aki szintén nagyon várja már az utazást.

Jó ideje rebesgetik, hogy ezen az eseményen Katalin már viselni fogja a királyi családi érdemrendet, egy sárga szalagon függő, gyémántberakásos brosst, amely a királynőt ábrázolja fiatal korában.

Ez az ajándék a királyi család megbecsült nőtagjainak jár, Diana hercegnő, Camilla Parker-Bowles és Edward herceg felesége, Sophie Wessex kapták meg korábban a királynőtől az elismerése jeléül szolgáló brosst.

De nem ez az egyetlen kiegészítő, ami izgalomra ad okot. Néhány hete már megy a találgatás, hogy milyen fejdíszt visel majd Katalin a nagy napon - vagy Erzsébet királynőtől kér kölcsön egy tiarát, vagy Diana hercegnőjét veszi fel.

Ezt is szeretjük