Katalin hercegné piros blézerével nagy sikert aratott: a kreáció nem luxusmárkaboltból való
Katalin hercegné nem mindig a legdrágább márkák kreációit viseli.

GettyImages-1372171430
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik csak és kizárólag a legdrágább luxusmárkák kreációit viselik, legyen szó vörös szőnyeges eseményről vagy szabadidős tevékenységről. Bár Katalin hercegné is sűrűn ölt drágább darabokat, ám a hétköznapi ember számára olcsóbban elérhető ruhaboltokból is szívesen vásárol. Tegnap például Dániában egy Zara blézerben örökítették meg.

Katalin hercegné nem hord mindig luxusmárkákat

A hercegné 2017-ben utazott utoljára egyedül külföldre, hogy hivatalos királyi teendőit végezze, akkor Luxemburgba ment. Tegnap megérkezett Dánia fővárosába, ahol első állomása a Koppenhágai Egyetem volt, hogy tanuljon a világ vezető kutatóitól, akik a Koppenhágai Csecsemő Mentálhigiénés Projektet vezetik. Céljuk, hogy a csecsemők és szüleik mentális jólétét és a köztük lévő kötődést erősítsék. Mária dán királyi hercegnével is találkozott aznap, aki megismertette Katalint közelebbről az alapítványával, amely a családon belüli erőszak női és gyermek áldozatoknak nyújt segítséget. A LEGO Foundation Playlabnél is járt.

Egy piros színű Zara blézerben tündökölt, amiben nagyon csinos és elegáns volt. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a pillanatokat, amikor Katalin hercegné a spanyol márka mellett tette le a voksát.

Ezt is szeretjük