Katalin hercegnének megvan a véleménye Harry barátnőjéről - Ezt mondta róla
Kiderült, hogy Katalin mit gondol valójában Meghan Markle-ről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Örülnek a királyi család rajongói, hogy Vilmos herceg után Harry is révbe érni látszik: a fiatalabb herceg nyílt levélben vallotta be, hogy igazak a pletykák, és valóban hónapok óta kapcsolatban áll Meghan Markle amerikai színésznővel, akivel komolyan is gondolja egy közös jövő lehetőségét. Erről persze a sógornőjének is megvan a véleménye, aki a hétvégén végre találkozott Meghannal, és leszűrte a tanulságot: fantasztikus lánynak és kiváló hercegnő-alapanyagnak tartja a sorozatsztárt. A hercegné egyik közeli barátja számolt be erről a Women's Day magazinnak:

- Kate majd' kiugrott a bőréből örömében, amikor kiderült, hogy Harrynek végre van valaki komoly az életében. Imádja Harryt, és a legjobbat szeretné neki - és úgy érzi, Meghantól ezt meg is kaphatja. Nem is kérdés, hogy Kate mindent elkövet majd, hogy Meghan beilleszkedjen, és tanácsokat is ad majd neki, hiszen ha valaki, ő aztán tudja, milyen nehéz közönséges családból bekerülni az uralkodói famíliába - nyilatkozta az állítólagos barátnő a lapnak.

Katalin hercegné és Harry herceg cuki közös fotói

Katalin hercegné  és Harry az utóbbi néhány évben nagyon összemelegedtek, számtalan fotó készült róluk, amin susmorognak vagy nevetgélnek. Képes összeállításunkban megnézheted a legaranyosabb fotókat Katalinról és Vilmos herceg öccséről!

Ezt is szeretjük