Katalin hercegné sárga ruhában tündökölt a hétvégén - Imádták a szettjét a rajongók
Nagyon kicsípte magát a teniszbajnokságra.

katalin-hercegne-sarga-ruha-wimbledon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné a wimbledoni tenisztornák hivatalos fővédnöke, ráadásul hatalmas rajongója a sportágnak, így várható volt, hogy az idei világbajnokságot sem hagyja majd ki.

Gyönyörű volt a tenisztornán

A hercegné a férje, Vilmos herceg társaságában nézte végig, ahogy Novak Djokovic a Kevin Andersonnal vívott küzdelmes harc után megszerezte a negyedik világbajnoki címét a hétvégén. A lelátón rajtuk kívül még olyan világsztárok foglaltak helyet, mint Eddie Redmayne, Hugh Grant, Benedict Cumberbatch vagy Tom Hiddleston.

Mindenki kedvenc Kate-je egy gyönyörű, napsárga Dolce & Gabbana-ruhában pózolt a királyi páholyban, ami remekül kiemelte karcsú derekát - holott alig három hónapja szülte meg harmadik gyermekét, a kis Lajos herceget. A kreáció egyébként 1150 fontba, azaz átszámítva 419 ezer forintba került.

katalin-hercegne-sarga-ruha-wimbledon-nagy

Csinos szettjét egy Sicily-kézitáskával párosította, amit már oly sokszor láthattunk rajta az évek során, és egy egyszerű, nude cipőt húzott fel hozzá. A kiegészítőit Asprey Woodland tervezte.

Meghannek is jól állt a sárga

Múlt héten Meghan hercegné is napsárga ruhát húzott - nézd meg az ő szettjét is, és döntsd el, melyiküknek állt jobban ez a szín.

Ezt is szeretjük