Katalin csillogó, piros estélyi ruhájával rabul ejtette rajongóit: ezzel a képpel reklámozza a karácsonyi koncertjét
Katalin hercegné piros estélyi ruhába bújt.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné csillogó, piros estélyi ruhába bújt egy fotózás kedvéért, ugyanis decemberben ismét ő lesz a Westminsteri apátságban megtartott karácsonyi koncert háziasszonya.

Az egyórás előadást december 15-én tartják meg, a tévében majd a következő héten, december 24-én este közvetítik az ITV csatornán.

Katalin hercegné piros estélyi ruhája

Royal Carols: Together at Christmas névre keresztelték el a csütörtöki eseményt, amelyet a The Royal Foundation szponzorál. Ahogy tavaly, idén is Katalin lesz a karácsonyi zenés rendezvény fő szervezője és háziasszonya. A hercegné az Instagramon is reklámozza az ünnepi eseményt, a palota egyik szobájában. A karácsonyfa elé állt be direkt, hogy ezzel is fokozza az ünnepi hangulatot.

Egy csillogó, piros Needle & Thread kreációt viselt. A rajongók nem győzték dicsérni a hercegnét: "Te vagy a karácsony királynője!" "A királynő annyira büszke lenne rád!" "Alig várjuk már a műsort! Mint mindig, Katalin most is gyönyörű!" - fogalmazták.

A koncert célja elsősorban az, hogy felhívja a figyelmet azokra az emberekre, akik önzetlenül segítenek másokon, és bebizonyítsák, mekkora ereje van egy-egy összefogásnak. A szeptemberben elhunyt Erzsébet királynőről is megemlékeznek. Az eseményen ott lesz Katalinon kívül Vilmos herceg, Károly király és Kamilla királyné is.

Katalin lábvillantós ruhája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt Katalin hercegné a 2022-es Earthshot Prize-gálán.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük