Ilyen Katalin hercegné és Meghan viszonya valójában - Nem fogod elhinni, mi történt köztük
Sokat változott a kettejük viszonya az utóbbi időben.

katalin-hercegne-meghan-hercegne-viszonya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan reménykedtek abban, hogy Katalin hercegné és Harry újdonsült felesége, Meghan hercegné legjobb barátnők lesznek, ugyanis szerették volna együtt látni az eseményeken a két előkelőséget. Sajnos azonban úgy tűnt, a két nő ki nem állhatja egymást - olyannyira, hogy még a közös, jótékonysági alapítványuk kedvéért sem tartózkodtak egy helyiségben.

Kibékültek egymással?

Az elmúlt hetekben azonban különös dolog történt: a két hercegné háromszor is feltűnt egymás társaságában egy-egy eseményen. Kétszer látogattak el együtt Wimbledonba, egyszer pedig a férjeik pólómeccsére, ahová még a gyerekeiket is magukkal vitték. Láthatóan nagyon felszabadultan érezték magukat a másik társaságában, ami korábban egyáltalán nem így volt - akkor most mi van kettejük között?

A palota egyik bennfentese válaszolt erre a kérdésre, méghozzá a HELLO magazinnak.

- Kate nagyon sokat támogatta Meghant a terhessége alatt, egészen Archie születése napjáig. Úgy vélte, a viták ellenére ők egy család, és úgy érezte, anyaként mellette kell állnia, és éreztetnie vele, hogy a kisfiával együtt szívesen fogadják őket a családban. A kapcsolatukból egész kis barátság alakult ki, szinte mindennap beszélnek vagy üzengetnek egymásnak - mesélte az állítólagos alkalmazott a magazinnak.

Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudhatjuk, de tény, hogy újabban sokszor látni őket együtt, míg korábban erre egyáltalán nem volt példa. Ki tudja, talán az anyaság összehozta őket, és lett közös témájuk a gyerekek kapcsán. Valószínűleg az sem hátrány, hogy a gyerekeik korban ilyen közel állnak egymáshoz, csupán egy év van Lajos herceg és a kis Archie között, úgyhogy minden bizonnyal jó játszópajtások lesznek.

Már Vilmos és Harry is összevesztek miattuk

Korábban annyira eldurvult a két nő kapcsolata, hogy már Vilmos és Harry is csaknem összeverekedett miattuk.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük