Katalin hercegné meglepő szettet húzott - Így is ritkán látni
Vajon Meghan hercegnétől lesett el stílustippeket?

katalin-hercegne-lila-masnis-bluz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Katalin hercegné nemcsak Dianától, hanem a királyi család egy másik tagjától is elles stílustippeket, méghozzá nem mástól, mint a família üdvöskéjétől, Meghan hercegnétől.

Ilyen csinos volt tegnap a hercegné

A cambridge-i hercegné tegnap egy igazán sikkes szettet viselt, azonban a szerelése nagyon eltért a tőle megszokottól. Kivételesen nem egy csinos ruhára tette le a voksát, hanem úgy gondolta, kipróbálja ő is, hogy áll rajta a nadrágkosztüm. Egy bő szárú nadrágot választott, amit egy igazán nőies Gucci-blúzzal párosított.

Az orgonalila felső igazán tavaszias hangulatot varázsolt a hűvös londoni időjárásba, ráadásul nagyon izgalmassá tette az egyszerű, fekete nadrágot. Akinek megtetszett a blúz, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis 790 fontba, vagyis 290 ezer forintba kerül.

A hercegné egyébként ismét jótékonysági okokból jelent meg Dél-Londonban, ugyanis szeretne a Lambeth Early Action Partnership alapítvány támogatója lenni. Mivel Katalin szívügye a gyermekek jóléte, ezért úgy gondolta, hogy csinál egy kis hírverést az intézménynek.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük