Katalin hercegné Meghan stílusát koppintja - Meglepődsz, milyen ruhát viselt
Nem sűrűn láthatjuk ilyen szettben a hercegnét.

katalin-hercegne-nadragkosztum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegnét általában roppant csinos, nőies és visszafogott ruhadarabokban láthatjuk, most viszont olyan szettet viselt, amit eddig csak nagyon ritkán húzott magára.

Nadrágot viselt a legújabb megjelenésén

Úgy tűnik, hogy sógornője, Meghan hercegné hatással van a ruhatárára, ugyanis a cambridge-i hercegné éppen olyan nadrágban jelent meg a legutóbbi hivatalos megjelenésén, amilyet Meghan szokott viselni. Az egykori színésznőt sokan gúnyolták korábban a ruhái miatt, hiszen szinte minden egyes rendezvényen nadrágban és fehér blúzban látható.

Ennek ellenére a királyi családban ő költött tavaly a legtöbbet ruhákra, hiszen minden eseményen más dizájner kreációjában jelenik meg - még akkor is, ha azok ugyanúgy néznek ki, mint a szekrényében lévő darabok. Úgy tűnik, Katalin nem állt be a csúfolódók közé, sőt, szemmel láthatóan neki is megtetszett ez a kényelmes, de mégis sikkes viselet.

Tegnap ugyanis a peckhami Sunshine House Children and Young People's Health and Development Centerben egy ilyen szettben jelent meg. A nadrágot egy fekete alapon fehér pöttyös kis blúzzal kombinálta, az Equipment márkától. A lábán pedig a Gianvito Rossi Piper 85 fantázianevű cipellőt viselte.

katalin-hercegne-nadragkosztum-2
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Ezúttal is a gyermekjóléti munkássága vezérelte a városba, hiszen szeretett volna köszönetet mondani a Family Nurse Partnership programnak, melybe önkéntes nővérek jelentkezhetnek, akik ellátogatnak olyan családokhoz, ahol most született meg az első baba, és besegítenek az édesanyáknak a gondozásba.

Katalin és Meghan hasonló ruhái

A két hercegné több alkalommal bújt hasonló ruhába - nézd meg, milyen szetteket viseltek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük