Beszóltak Katalinnak - Keira Knightley ezért kritizálta a hercegnét
Keira Knightley egy esszében fogalmazta meg a kritikáját.

katalin-keira-knightley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha új jövevény érkezik a királyi családba, a születés után néhány órával már megmutatják a rajongóknak a picit a kórház bejáratánál. Katalin hercegné eddig mindhárom csemetéjének születésénél tartotta ezt a hagyományt. Mivel ezen alkalmakkor rengeteg fotó készül a hercegi párról és a piciről, előtte tökéletes külsőt varázsolnak az újdonsült édesanyának, hogy szép felvételek készüljenek róla. Nos, úgy tűnik, hogy ez a szokás nem mindenkinek tetszik, közéjük tartozik Keira Knightley színésznő is, aki egy esszében fogalmazta meg ezzel kapcsolatban a véleményét.

A színésznő szerint ez teljesen helytelen 

A Feminists don't wear pink and other lies - A feministák nem viselnek rózsaszínt és más hazugságok - című, 2018 októberében megjelent könyvben több, magát feministának valló nő, köztük Keira Knightley gondolatai is olvashatóak. A világsztár beszólt Katalin hercegnének is, ugyanis szerinte nem helyes, hogy egyből a legtökéletesebb külsejét mutatja a világnak a szülés után pár órával.

- A szülés után hét órával már a kórház előtt állt sminkben és magassarkúban, azzal az arcával, amit a világ szeretett volna látni. Rejtsd csak el a fájdalmat, azt, ahogy a test majdnem szétszakad, a hormonok tombolnak, vagy, ahogy a mellből már szivárog az anyatej. Csak légy gyönyörű, stílusos, ne mutasd meg senkinek, hogy mennyit harcoltál még az előbb, Katalin - jegyezte meg a sztár.

Keira Knightley szerint nem helyes, hogy Katalin a szülés után pár órával már tökéletes külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt.
Keira Knightley szerint nem helyes, hogy Katalin a szülés után pár órával már tökéletes külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Azt is leírta, ő hogyan élte meg, amikor világra hozta a gyermekét 2015-ben, kifejtette, hogy emlékszik minden egyes rossz dologra, ami a vajúdással járt.

Természetesen a színésznő kritikájáról a twitterezőknek is megvolt a véleményük.

"Keira Knightley bolond módjára kritizálta Katalin hercegnét, csak azért, mert átöltözött szülés után. Ő a királyi család tagja, ez a munkájához tartozik", "Nos, Keira talán így szerette volna magát bemutatni a világnak, nemhogy önmagával törődne, nem pedig másokkal. Katalinnal nincs semmi baj",  "Miért fontos az, hogy megszégyenítsünk más nőket, amikor az ő élményeik különbözhetnek a többiekétől?" - írták azok a felhasználók, akik egyáltalán nem értettek egyet a színésznővel.

Mások viszont kiálltak a színésznő mellett: "Nem Katalint bántotta személyesen, ez inkább a királyi családnak szólt, és arról is, hogy a társadalmunk mennyire nem akarja azt látni, hogyan jön világra egy gyerek" - fogalmazta egy twitterező.

Ezt is szeretjük