Katalin hercegné hófehér csipkeruhájában csak úgy vonzotta a tekinteteket: ennyire sikkes volt Jamaicában

Katalin hercegné ismét egy csodaszép kreációban mutatkozott.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez a hét igazi felüdülésnek számít Katalin hercegné rajongói számára, ugyanis Vilmos herceg és felesége, Erzsébet királynő uralkodásának hetvenedik évfordulója alkalmából egy nyolcnapos turnéra utazott a Karib-térségbe. Először Belize-ben, majd Jamaicában tartózkodtak, onnan átutaztak a Bahamákra, hogy elvégezzék királyi feladataikat, és közelebbről is megismerjék az országok kultúráit. A nyolcnapos turnéjuk ezen a héten ér véget.

Katalin fehér csipkeruhában

A turné hatodik napján még Jamaicában voltak, ahol részt vettek a Karib-tengeri Katonai Akadémia tisztképzési programjának beiktatási felvonulásán. Az eseményen nagyon elegánsan festett a hercegi pár, Katalin egy hófehér csipkecsodában jelent meg, amit kedvenc divatházából, az Alexander McQueenből szerzett be.

Instagram-oldalukon a rajongók nem győzték dicsérni az előkelőséget: „Katalin annyira gyönyörű!”, „Csodásan néz ki, mint mindig!”, „A kedvenc párosom! A királynő biztosan büszke rátok!”, „Annyira fejedelmi a megjelenésük” - fogalmazták.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű volt Katalin hercegné.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük