Katalin felbukkant a gyerekeivel: ilyen állapotban szúrta ki a boltban a rákkal küzdő hercegnét a tiktoker

Katalin hercegné Charlotte-tal és Lajossal tűnt fel az egyik norfolki boltban.

Katalin hercegné a boltban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné újra felbukkant egy nyilvános helyen, méghozzá az egyik norfolki ruhaboltban. Charlotte hercegnő és Lajos herceg is vele volt, állította egy tiktoker.

Katalin hercegnét egy norfolki boltban látták

Kész téboly, ami a TikTokon zajlik az elmúlt hónapokban, őrültebbnél őrültebb teóriák terjednek Katalin hercegné hollétéről, a legutóbbi pletykák szerint állítólag nem is Angliában, hanem az Egyesült Államokban, Houstonban kezelik a rákja miatt, és most is ott tartózkodik, csak a palota azért titkolja ennek tényét, mert nem akarják, hogy azt éreztessék a brit néppel, hogy nem bíznak az angol egészségügy hatékonyságában. 

@lolchesss I actuallt saw Kate Middleton! The conspiracy theories are exacrly that. Kate is alive and well! #royalfamily #kate #whereskate #katemiddleton ♬ original sound - Chess |

Ám ennek tényét egy brit tiktoker, Chess cáfolja, sőt azt állította legfrissebb videójában, hogy június 2-án a két szemével látta a leendő királynét. Charlotte hercegnő és Lajos herceg is vele volt.

A videója elején elmondta, hogy pont a gyerekeivel tartott az egyik népszerű norfolki ruhaboltba, amikor egy vásárló telefonálva kijött az ajtón. A nő pont azt ecsetelte a telefonban, hogy épp most látta a walesi hercegnét. A tiktoker szkeptikus volt a hallottakkal kapcsolatban, úgy vélte, a nő biztos csak összetévesztette valakivel Katalint.

Erre belépett a boltba, majd a fizetőpultnál ő maga is kiszúrta Katalint a két gyerekével. Próbált diszkrét lenni, így ahelyett, hogy végig bámulta volna a hercegnét, beszerezte a boltban mindazt, amit szeretett volna, majd beállt a sorba, hogy fizessen.

Erre Katalin még mindig ott állt, és kedvesen beszélgetett a bolti alkalmazottal.

- Katalin fizetett, erre a pénztáros azt mondta neki: "Viszlát, vigyázzon magára!" Aztán elmentek - emlékezett vissza.

Még a pénztáros is lesokkolódott, hogy tényleg a hercegné állt vele szóba, a tiktoker meg is jegyezte neki, hogy micsoda óriási meglepetés volt ez a mai reggelen. Miután Chess is fizetett, kilépett az ajtón, és látta, ahogy a hercegné éppen szállt be az autóba a gyerekekkel.

A kommentelők megkérdezték tőle, milyen állapotban volt, erre így fogalmazott:

"Mosolyogva beszélgetett a pénztárossal, karcsúnak tűnt, de mindig is az volt! Jól nézett ki."

Egy másik kommentelő is írta Chessnek, hogy ő is pont ugyanakkor látta ott a hercegnét, egy csíkos felső, blézer és mom farmer volt rajta. Ő is úgy látta, hogy nagyon jól nézett ki.

Nem mindenki hitt a videósnak, valaki megjegyezte, hogy a hercegné nem is tehetné ki a lábát testőr nélkül, erre Chess azt válaszolta, hogy volt velük a biztonságukért felelős személy, azonban nagyon diszkréten viselkedett, hogy ne keltsen feltűnést.

Az esetről sem videó, sem fotó nem készült, a helyiek tiszteletben tartják Katalin kérését, aki a márciusi, rákját bejelentő videójában kiemelte, hogy egyedüllétre és nyugalomra van szüksége ahhoz, hogy rendben felépüljön.

Vilmos herceg a rákkal küzdő Katalin állapotáról beszélt: nyilvános eseményen érdeklődtek a hercegné hogylétéről

Vilmos herceget megkérdezték, hogy érzi magát Katalin hercegné.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük