Katalin hercegné kék-feketében ilyen sikkes volt: először jelent meg 2022-ben a nyilvánosság előtt
Katalin hercegné és Vilmos herceg a Foundling Múzeumban jártak.

GettyImages-1365569530
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg első hivatalos feladatát már a múlt héten ellátta, ugyanis a windsori kastélyban a Brit Birodalom Rendjének újdonsült tagjait tüntette ki. Felesége, Katalin hercegné is visszatért a dolgos hétköznapokhoz, tegnap délelőtt a Foundling Múzeumban tettek látogatást.

Katalin hercegné első királyi feladatát látta el 2022-ben

A napjukat azzal kezdték, hogy a múzeumban csatlakoztak egy kerekasztalos megbeszéléshez, amelyen a gondozás alatt élő brit fiatalok volt a fő téma. Azokról a kihívásokról beszéltek, amelyekkel a gondozásból kikerülő fiatalok szembesülhetnek, beleértve a foglalkoztatást, a lakhatást, a mentális egészségüket és függőséget, valamint az is szóba került, hogy mit tesznek annak érdekében, hogy ezek a problémák megoldódjanak.

Találkoztak egy fiatal, gondozásból kikerülő csoporttal is, akik beavatták a hercegi párt abba, milyen kihívásokkal szembesültek, és milyen támogatást kapnak a Foundling Múzeumtól a Tracing Our Tales programjuk keretén belül. Katalinnak mindig is szívügye volt a fiatalok sorsa és a mentális egészségük, így testhezálló feladat volt ez számára.

A hercegné nagyon sikkesen érkezett a hivatalos találkozóra, egy kék kabát volt rajta, hozzá egy fekete nadrágot és pulóvert viselt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt tegnap Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük