Katalin ezért szeret hercegnő lenni - Meglepő választ adott a kérdésre
Nagyon cukin reagált egyik rajongója kérdésére.

katalin-ezert-szeret-hercegno-lenni-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hittük, Katalin hercegnéért ennél jobban már nem is rajonghatnánk, azonban a legutóbbi nyilatkozatával még azokat is levette a lábáról, akik eddig nem kedvelték a trónörökös feleségét.

Emiatt szeret hercegnő lenni Katalin

Mivel már nem gyötri a hyperemesis gravidarum, azaz a vészes terhességi hányás nevű betegség, el tudta kísérni férjét hétfőn a Place2Be alapítvány jótékonysági eseményére, ahol hátrányos helyzetű gyermekekkel találkozhatott.

A tízéves Mahira Gazi nagyon kíváncsi volt arra, hogy milyen érzés lehet hercegnőnek lenni, ezért nem bírta ki, hogy ne kérdezzen rá Katalinnál:

- Ha felnövök, nagyon szeretnék hercegnő lenni, ezért megkérdeztem, hogy mi a legjobb dolog abban, hogy ő az lett. Tudod, mit mondott? Hogy a kedvence abban, hogy hercegnő, az, hogy olyan különleges emberekkel találkozhat, mint mi. Nagyon kedves volt - mesélte izgatottan a programban részt vevő kislány.

katalin-ezert-szeret-hercegno-lenni-nagy

Katalin egyébként nagyon élvezte a rendezvényt, ahol egy életnagyságú Paddington mackóval is találkozhatott - meg is jegyezte, hogy ennek nála jobban csak György és Charlotte örültek volna.

Ezt is szeretjük