Savanyú a szőlő? Károly herceg ezt nyilatkozta anyja rekordjáról
Nézd meg!
Keserédes riportot adott a herceg Erzsébet nagy napja kapcsán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Károly herceg nem gondolta, hogy 66 évesen még mindig trónörökösként emlegetik majd.

Erzsébet királynő néhány napja döntötte meg üknagyanyja rekordját, és vált a világ legrégebb óta uralkodó királyi felséggé, több mint 63 év után a trónon.

Károly el sem ment az ünnepségre

Erzsébet sohasem tervezte, hogy rekorder lesz belőle, 63 év uralkodását csak édesapja korai halálának és a saját jó egészségi és szellemi állapotának köszönheti.

Károly nem vett részt édesanyja nagy napján, a hivatalos közlemény szerint egy fontos projekten dolgozott aznap. Természetesen, ahogy az illem megkívánta, szóvivője tolmácsolta nagyrabecsülését az édesanyja iránt, illetve gratulációját a hihetetlenül hosszú uralkodási idejéhez.

A herceg hiánya természetesen sokaknak feltűnt, ahogy a közleményben kiemelt "hihetetlenül hosszú" kifejezés is, amely egyértelműen arra utalt, hogy Károly inkább a saját fején képzelné már el a koronát.

Pedig tekintettel édesanyja korára, Károly számos feladatot átvett tőle az évek során, és gyakorlatilag az uralkodási teendők felét így is ő intézi, sokan dicsérik a herceg fáradhatatlanul végzett jótékonysági munkáit is.

Az angolok legnagyobb problémája a feleségével, Camilla Parker-Bowlesszal van, akit még a cornwalli hercegnő címen sem szeretnek szólítani, nemhogy adott esetben majd királynőként. Az ellenérzés főként Diana hercegnőnek köszönhető, akit halála után 18 évvel is még mindig imádnak a britek, sokan nem csak házasságának megromlása, de még a balesete mögött is Camillát látják. Károly a zúgolódások miatt megígérte, hogy királlyá koronázása esetén felesége csak a királyi hitves címet kapja majd meg.

Ezt is szeretjük