Károly békét kötne Harryékkel: a király olajágat nyújtott kisebbik fiának
Károly király sok esélyt lát arra, hogy végre rendeződjön a kapcsolat a királyi család és Harryék között.

károly-király-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Károly király trónra kerülésével rendeződhet a királyi család és Harry hercegék viszonya. A bennfentesek úgy vélik, az uralkodó nyitott arra, hogy békét kössön kisebbik fiával, azonban ezt a lépést sokan már most kétkedve fogadják.

A The Telegraph informátora a palotából elárulta, Károly király mindkét gyermekét egyformán szereti. A királynő temetése óta különösen nagy reményt fűz ahhoz, hogy Harryvel és Meghannal is helyreállítsa a viharos viszonyt.

Károly király békülne Harry herceggel

- Az elmúlt 16 napban nagy reménysugarak villantak fel a király előtt. Ami a jövőt illeti, határozottan van esély a békülésre.

karcsi
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Úgy tartják, Károly már lépéseket is tett ennek érdekében. Sokak szerint első, királyként intézett beszéde is egyfajta burkolt olajágat nyújtott Harryéknek. A mondandójában külön kiemelte kisebbik fiát és feleségét.

- Szeretném kifejezni a szeretetemet Harry és Meghan felé, akik tovább építik az életüket a tengerentúlon - mondta.

harryék
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Akadnak, akik már most kételkednek abban, hogy lehetséges a békekötés. Vannak, akik úgy vélik, ez a becsempészett mondat nem több puszta PR-fogásnál.

Károly király elsődleges feladata uralkodóként a monarchia népszerűsítésének megőrzése és erősítése, ha visszaállítaná a családi békét, az hatalmas előrelépés lenne. Nem lesz könnyű dolga, hiszen Harryben és Meghanban sok a tüske

Harry herceg és Meghan hercegné megbántotta Erzsébet királynőt

Katie Nicholl, a királyi család szakértője új könyvet jelentetett meg The New Royals címen, amelyből részleteket tett közzé a Vanity Fair oldalán. A kiadványban szót ejtett arról, mekkora nagy csalódást okozott Harry herceg és Meghan hercegné Erzsébet királynőnek.

Ezt is szeretjük