Már a 8. hónapban van! Eddig titkolta terhességét a népszerű színésznő
Lebukott
A német Karoline Herfurth már nem tudta elrejteni babapocakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karoline Herfurth, a Csajok a csúcson első és második részének, valamint a Parfüm - Egy gyilkos története című filmnek a vörös szépsége majdnem nyolc hónapig tudta titkolni terhességét. 

A 28 éves német színésznő a minap párjával sétálgatott a berlini belvárosban, és babapocakját már nem tudta elrejteni a kíváncsi szemek elől.

Jól leplezte

Május 4-én, a berlini Tempodromban Duftstars 2012 című rendezvényen, ahol 20. alkalommal tartották meg a Német Parfümdíj átadását, lila-zöld kockás Jil Sander ruhájában még leplezni tudta másállapotát, ám pocakját óvó tartása már ekkor sokaknak feltűnt.

Azt szintén nem lehetett nem észrevenni, hogy a törékeny színésznő deréktájban már nem volt olyan karcsú.

A fiatal sztár egyébként Jil Sander Eve nevet viselő női parfümjének az arca, amely a Prestige kategória közönségdíját nyerte el.

A német Klatsch magazin azt is tudni véli, hogy a baba valamikor augusztus végén vagy szeptember elején jön világra. Ez lesz a színésznő első gyermeke.

Rajongóinak akkor sem kell nélkülözniük, amikor karrierje helyett egy időre a kisbabára és az anyaság örömei fog koncentrálni, ugyanis 2012 márciusában kezdődött Berlinben a Passion című filmforgatása, amelyben Karoline Hefurth is szerepet kapott.

Fiatal tehetség

Az alkotás Alain Corneaus utolsó krimijének a remake-je, amelyet Brian De Palma rendez, és amelyben Rachel McAdams és Noomi Rapace is szerepel.

Karoline Hefurth nálunk a Hajrá, csajok! című tinikomédia első és második részével vált ismertté, majd a nemzetközi hírnevet a Parfüm - Egy gyilkos története hozta meg számára.

Láthattuk még A felolvasó és a Tavaly télen című filmben, utóbbiért a rangos Bajor Filmdíjjal tüntették ki mint legjobb utánpótlás színésznőt, és a német filmkritikusok is őt választották a legjobb színésznőnek. A Parfümért mint legjobb fiatal mellékszereplő az Undine Award, illetve mint az év felfedezettje a Diva Award elismerés birtokosa lehetett.

Ezt is szeretjük