3 gyerek után is szédítően szexi Kari Wuhrer, a Sliders bombázója
Kari Wuhrer, aki Maggie Beckettet játszotta a sorozatban, három gyerkőc anyukájaként is igazán gyönyörű.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók bizonyára élénken emlékeznek még arra, hogy valamikor a kilencvenes évek végén kezdték vetíteni Magyarországon a Sliders című, eredetileg 1995-ben indult sci-fi sorozatot.

A párhuzamos világokban csúszkáló szereplők kalandjai, különösen az első évadokban, sok nézőt vonzottak a képernyő elé. Meg persze az sem volt mellékes, hogy a készítők igyekeztek csinos színészeket és színésznőket válogatni az egyes részekhez.

Uniformis és erotika

Kari Wührer - a stáblistán ékezet nélkül, Wuhrerként szerepelt - egyike volt a szexi epizodistáknak - a harmadik évadban bukkant fel először a kemény Maggie Beckett tengerészkapitány karakterében. Ám hamar kiderült, hogy a katonás külső mögött mégiscsak egy nő lakozik.

És az is nyilvánvalóvá vált, különösen az eredeti női főszereplő, Sabrina Lloyd, azaz Wade távozásával, hogy Maggie nem csak egy-két rész erejéig csatlakozott a világjáró kis csapathoz - egészen az utolsó, 1999-ben forgatott epizódig maradt.

Anyaként is szexi

Bár a Slidersben legtöbbször ruhában maradt, az 1967-es színésznő korábban vagy egy tucat erotikus filmet forgatott, ahol bizony a bájait sem rejtette véka alá. Persze miért is tette volna, hiszen már lánykorában is jól nézett ki, most pedig, három gyermek után, még mindig megakad rajta a pasik tekintete.

A szépség 2003-ban ment hozzá második férjéhez, James Scura producerhez, azóta pedig sorra szülte a kis porontyokat: Enzo 2004-ben, Evangeline 2006-ban, Echo Luna pedig 2008-ban jött világra.

Persze a filmezést sem hagyta abba. Bár az olyan B-kategóriás filmek, mint az Anakonda vagy A vágy csapdájában, nem igazán biztosítják számára a kiugrási lehetőséget, azért dögös testére még biztosan sok hímnemű kíváncsi.
Ezt is szeretjük