Mostanáig hallgatott róla! Megrázó vallomást tett a tehetségkutató zsűritagja
Kara DioGuardi énekesnő mindent kitálalt hamarosan megjelenő önéletrajzában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 26-án jelenik meg a tengerentúlon Kara DioGuardi önéletrajzi regénye A Helluva High Note címmel az It Books kiadó gondozásában.

A 40 éves amerikai énekes-dalszerző és tévés személyiség múltjának számos megdöbbentő és félelmetes emlékét is megosztotta visszaemlékezésében az olvasókkal - többek között azt is, hogy hogyan erőszakolták meg tíz évvel ezelőtt.

Letámadta és megerőszakolta

Az American Idol egykori zsűritagja vallomása szerint tíz évvel ezelőtt randevúzni ment egy kevéssé ismert zenei producerrel, aki a vacsora után egyszerűen letámadta és megerőszakolta őt.

- Néhány óra múlva már rajtam feküdt, izzadt, fogdosott és spanyolul beszélt hozzám, amiből egyetlen szót sem értettem - idézte fel könyvében megerőszakolását, amit azért titkolt el mostanáig, mert attól tartott, hogy tönkreteheti karrierjét.

Kara DioGuardi hozzátette, hogy természetesen ráparancsolt a férfira, hogy azonnal hagyja abba, de végül nem ellenkezett, mert attól félt, hogy támadója ettől csak még erőszakosabbá és agresszívabbá válik.

Nem először molesztálták

Nem ez volt az első eset mellesleg, amikor szexuálisan zaklatták, már volt ugyanis hasonló élményben része 11 éves korában: elmondása szerint a családja egyik barátjának a fia rendszeresen molesztálta őt.

- Egy nap a ház mögé vitt, és végigtapogatta a testem minden pontját. Emlékszem, hogy teljesen lefagytam, és azt sem tudtam, mitévő legyek - írta önéletrajzában, amiben természetesen szóba került az American Idol is.

Kara DioGuardi a tehetségkutató műsor nyolcadik és kilencedik évadjában működött közre zsűritagként, ahonnan csak azért távozott, mert életkorából adódóan szeretett volna mielőbb teherbe esni.

- Gyereket szerettem volna, ám semmi esélyem sem volt arra, hogy teherbe essek a napi 18 órás munkával járó stressz mellett - vallotta be a világhírű énekesnő, aki a mesterséges megtermékenyítéshez fordult segítségért.

Ezt is szeretjük