Most került elő a videó! Üvöltözött mozgássérült rajongóival az énekes
Kanye West minősíthetetlenül viselkedett legutóbbi koncertjén, ezzel kiakasztotta rajongóit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas vihart kavart a világsajtóban Kanye West legújabb modortalansága. A rapper ugyanis Sydneyben lépett fel, koncertjét pedig félbeszakította egy közjáték miatt.

Kim Kardashian férje kérte a közönséget, álljanak fel és bulizzanak. Ennek majd mindenki eleget is tett, akadtak azonban olyanok, akik ülve maradtak.

Az énekes azonban odaszólt nekik, hogy ameddig nem állnak fel, addig nem folytatja az előadást. Egy most előkerült videó szerint pedig ennél nem állt meg, biztonságiakat is küldött a szerinte szófogadatlan rajongókra.

Az jó pár üzengetés után derült ki számára, hogy akikkel üvöltözik, mozgássérültek, és nem azért nem állnak fel, mert nincsen kedvük. Miután még a közönséggel is kifütyültette a kerekesszékes rajongóit, tovább folytatta a koncertet, persze anélkül, hogy akár egy szóval is elnézést kért volna.

A botrány kirobbanása után próbálta menteni a menthetőt és azt üzente a sajtónak szóvivője által, hogy abszolút nem érzéketlen, sőt, egy korábbi koncertjén még a mikrofont is odaajándékozta egy mozgássérült rajongójának.

Ezt is szeretjük