Öngyilkos lett a Doktor House sztárja, Kal Penn
Dr. Lawrence Kutner életét egy jól irányzott pisztolylövés oltotta ki kíméletlenül, az ötödik évad egyik utolsó részében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Doktor House sorozat epizódjait hűségesen követő nézőket sokkolta a hír, miszerint kedvencüket, az indiai származású Dr. Lawrence Kutnert nem láthatják többé.

Karrierváltás a'la Schwarzenegger

Szerencsére az őt megformáló Kal Penn színésszel nem történt semmi végzetes, pusztán karriermódosításra készül, ezért volt szükség az általa játszott karakter kíméletlen és kétségkívül váratlan eltávolítására az ötödik évad utolsó epizódjai egyikében. Penn ugyanis, bármily különös, átnyergel a politikára!

Fehér köpeny helyett Fehér Ház

Már Barack Obama kampánya alatt lelkesen támogatta az akkor még csak jelöltként szónokoló elnököt, és több ízben kifejtette, milyen szívesen dolgozna a kormányirodának. 

Aztán néhány hónapja felhívták, hogy megüresedett egy hely, tehát ha még mindig komolyan gondolja, akkor jelentkezzen.

Végül a közügyi és államközi ügyek osztályára - The Office of Public Liaison and Intergovernmental Affairs – került, ami állítása szerint a Fehér Ház előszobája.

Bár lényegesen kevesebb pénzt vihet haza új munkakörében, mint korábban, a 33 éves sztár teljesen odavan a lehetőségért.

Mindemellett azonban hangsúlyozta, hogy egy ideig ugyan parkolópályára állítja a színészetet, de végleg nem szeretné feladni művészi ambícióit sem.

A House sorozat kapcsán egyébként már egy ideje hangoztatták, hogy hamarosan valami drámai fog történni a Princeton Plainsboro gyakorlókórházban, ahol Doktor House és csapata dolgozik.

Ám arra senki nem számított, hogy az életvidám Kutner távozik majd az élők sorából. Ráadásul nem is akárhogyan: egy pisztolylövéssel ő maga vetett véget életének.

Ugyan kemény kritika érte a készítőket, amiért látszólag értelmetlenül kellett a karakternek meghalnia, de David Shore és Katie Jacobs, a sorozat executive producerei a drámai rész sugárzása után egy magazinnak elmondták, bármilyen képtelenségnek is tűnt Kutner öngyilkossága, egyszerűen muszáj volt meglépni. Talán erre utalt az epizód címe is: Simple Explanation - vagyis Egyszerű magyarázat.

Mindenesetre a Fox csatorna egy rövid videómontázsban emléket is állított a népszerű tévédokinak – mi, magyarok pedig még vagy 15 rész erejéig élvezhetjük Kutner társaságát, hiszen bár a TV2 is az ötödik évadban jár, de csak a huszadik részben dördül el az a bizonyos lövés.

Ezt is szeretjük