Cindy Crawford lánya áttetsző csipkefelsőben pózolt: Kaiáról irtó dögös címlapfotó készült

Kaia Gerberről irtó dögös képeket készítettek a japán Vogue számára.

kaia-gerber-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford a '90-es évek egyik legnépszerűbb modellje volt, lánya, Kaia Gerber is a nyomdokaiba lépett, amin nem is csodálkozunk. A szeptemberben 19. születésnapját ünneplő szépség ugyanolyan erős kisugárzással rendelkezik, mint híres édesanyja.

A fiatal modellt a japán Vogue magazin kérte fel egy fotózásra, a végeredmény a rajongók tetszését egyértelműen elnyerte.

Kaia Gerber a japán Vogue címlapján pózolt

Instagram-oldalára posztolta a Vogue szeptemberi számát, Kaia Gerber egy áttetsző csipkefelsőt viselt egy nagyon dögös bőrnadrággal. A poszthoz odaírta, hogy még a karanténidőszak előtt készítették róla a felvételeket. Ez volt élete legjobb élménye, és nagyon hiányolja a munkáját.

Luigi Murenu és Iango Henzi divatfotósok készítették róla a felvételeket. Egyik kép dögösebb lett, mint a másik, Kaia egy elég merész oldalát mutatta meg, így tényleg csak ritkán lehet látni Crawford egy szem lányát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@voguejapan @luigiandiango 🖤

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés,

A modell karrierjében egyre több sikerre tesz szert. 2013-ban szerződtette le egy modellügynökség, de akkor még csak kisebb fotós munkákat vállalt el, hiába volt még csak kamasz akkor, édesanyja révén a divat világában nőtt fel, így elég gyorsan beletanult a modellkedés rejtelmeibe.

2017-ben, 16 évesen debütált a kifutón, a Calvin Klein legújabb kollekcióját mutatta be akkor, utána csak úgy özönlöttek a megkeresések. A legnagyobb divatmárkákkal dolgozott együtt. Marc Jacobs, Burberry, Alexandra Wang, Chanel, Prada, illetve a Versace arca is volt.

Madonna lányának bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép alakja van Madonna lányának, Lourdes-nak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük