Máris újra szerelmes? Erre a pasira cserélte le a férjét az ismert színésznő
Justin Timberlake a legfrissebb hírek szerint a Doktor House sztárjával, Olivia Wilde-dal szűrte össze a levet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Timberlake alig egy hónappal ezelőtt jelentette be hivatalosan, hogy négy év együttlét után szakítottak barátnőjével, Jessica Biellel, és máris egy új hollywoodi bombázóval látták összemelegedni, aki nem más, mint Olivia Wilde.

Ezen a szédítő sebességen persze nincs mit csodálkozni, hiszen a rossz nyelvek szerint a 30 éves amerikai színész-énekesnek kifejezetten nagy az étvágya, legalábbis a nőket illetőn - állítólag ugyanis fűvel-fával megcsalta csinos barátnőjét!

Szereti az Oliviákat?

Talán az sem véletlen, hogy legújabb kiszemeltje éppen egy Olivia keresztnevű bombázó, tavaly ősszel ugyanis a US Weekly magazin arról számolt be, hogy a szemüveges szívtipró Olivia Munnt is elcsábította!

A People legfrissebb értesülései szerint Timberlake és Wilde együtt érkeztek szombat este a hollywoodi Roxbury nightclubba, ahol hajnali egy óráig a VIP-részlegen flörtöltek és turbékoltak mindenki szeme láttára!

A szemtanúk elmondása szerint egyértelműen úgy tűnt, hogy randevúztak. Mindketten fehér pólót és farmert viseltek, vodkát ittak, majd hajnali három táján egymás oldalán távoztak, ám arra, hogy pontosan hová, nem derült fény.

Nemrég költözött el férjétől

Ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy a Doktor House 27 éves, szexi sztárja alig néhány hete költözött el férjétől, Tao Ruspoli olasz hercegtől, akihez nyolc évvel ezelőtt ment feleségül - minden bizonnyal tehát ő is új társat szeretne magának.

Habár Wilde-ot az azóta eltelt időszakban Ryan Gosling társaságában látták feltűnően sokat, a People beszámolója szerint egyértelműen vibrált közte és jóképű popsztár között a levegő, igaz, erről nincs mindenki meggyőződve.

- Csak véletlenül futottak össze. Nem randevúztak. Az Alpha Dog óta barátok, nincs köztük semmi több - nyilatkozta a bulvárlapnak egy másik szemtanú, ám véleményével kisebbségben maradt a többiekkel szemben.

Elképzelhető viszont, hogy korántsem véletlen találkozásról volt szó, Timberlake és Wilde ugyanis jelenleg együtt forgatják a Now című thrillert -  az álomgyárban pedig nemegyszer előfordult már, hogy a munkakapcsolat szerelembe csapott át.

Ezt is szeretjük