Koncert közben fejbe dobták Justin Biebert
Videóval!
A 16 éves Justin Bieberért sokan lelkesednek, ám úgy tűnik, nem mindenki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű egy sztár élete, még akkor sem, ha esetleg milliók rajongását élvezi.

Ez az imádat ugyanis néha különös, nem egy esetben veszélyes tettekre sarkallhat egy rajongót, aki elvakultságában azt sem tudja, mit tegyen, hogy felhívja magára bálványa figyelmét.

16 évesen világsztár

Valami ilyesmi történhetett a legutóbb Justin Bieberrel is, akit egy lelkes, ám talán kissé elvakult követője nem mással, mint egy palackkal dobott meg koncertezés közben.

Az eset, melyet videóra is rögzítettek, Sacramentóban történt, és csak a 16 éves tinisztár szerencséjén múlt, hogy nem történt komolyabb baj. Az a bizonyos palack ugyanis nem csupán egy üres, félliteres műanyag darab volt, hanem egy vízzel majdnem teli, másfél literes példány!

Rajongói túlkapások

Bieber nem is nagyon értette az egészet, mindenesetre igyekezett higgadtan reagálni a furcsa akcióra - gyorsan túltette magát rajta, és inkább az éneklésre koncentrált.

Egyébként manapság nem ez az egyetlen különös eset, ami rajongókkal kapcsolatos. A tömegbe ugró Lady GaGát például egy felajzott pasi nagy hirtelenjében hason nyalta a Lollapalooza fesztiválon.

Jennifer Aniston pedig éppen most nyerte meg a zaklatója, Jason R. Peyton elleni pert, melynek értelmében ezentúl a férfi nem mehet kilencven méternél közelebb imádottjához.

Ezt is szeretjük