Elfelejtette a szöveget! Élő adásban égett be a tinisztár a rajongók előtt
Justin Bieber milliók kedvenc karácsonyi dalának szövegét rontotta el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába ő a világ egyik legnépszerűbb tinisztárja, Justin Bieber ismét bebizonyította, hogy tudása hagy még némi kívánnivalót maga után.

A lányok kedvence ugyanis legutóbbi fellépésén milliók legkedveltebb karácsonyi dalának szövegét rontotta el.

Elfelejtette a szöveget?

Justin egy amerikai tévéműsor szerdai, New York-i felvételén énekelte a Santa Claus Is Coming to Town című dalocskát, ám a szöveg nem ment neki kifogástalanul.

Volt, hogy egy sort ismételt meg, ezzel próbálván leplezni szövegtudásbeli hiányosságát, máskor pedig éneklés helyett inkább ugrált, táncolt és a tömeggel foglalkozott.

Pedig Selena Gomez 17 éves barátja még nem felejthette el a szöveget, hiszen ez a dal is szerepel karácsonyi albumán, az Under The Mistletoe-n - A fagyöngy alatt -, amit most gőzerővel promotál minden fellépése során. 

Kínos bakik

Ugyanakkor az utóbbi időben nem ez az első eset, hogy Justin kellemetlen helyzetbe kerül.

Legutóbb egy tévéműsorban azt állította, már az összes kontinensen járt, azonban nem tudta egyedül megnevezni a földrészeket.

Egyesek szerint Justin csupán elfáradt az egész éves hajtásban, mások viszont úgy vélik, a 20 éves Mariah Yeater zavarta össze az énekes gondolatait, aki azt állítja, Justintól született gyermeke néhány hónappal ezelőtt.

Ezt is szeretjük