Ő a sármos kanadai elnök szép felesége: Justin Trudeau és Sophie 18 éve elválaszthatatlanok
Justin Trudeau és felesége már gyerekkoruk óta ismerik egymást.

justin-trudeau
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sok nőnek imponál Justin Trudeau sármja, a kanadai elnök és felesége, Sophie Grégoire Trudeau idén már szerelmük 18. évfordulóját ünnepelhetik.

Justin Trudeau szép felesége

Már kiskorukban összesodorta őket az élet, Sophie Grégoire a politikus testvérének, Michelnek volt az osztálytársa. Kislány korában gyakran járt náluk, hogy együtt játsszanak. Felnőttként azonban csak 2003-ban találkoztak újra, a Mercedes-Benz Grand Prix jótékonysági bálján ketten voltak műsorvezetők. Akkoriban Sophie rádiós és tévés személyiség volt, Justin Trudeau szintén ismert volt akkor már a kanadaiak számára, mivel ő volt Pierre Trudeau fia, aki 1980 és 1984 között volt Kanada miniszterelnöke.

Amikor együtt vezették a műsort, pár nappal később Sophie írt Justinnak egy e-mailt, hogy milyen jó volt újra találkozni egymással, ám a férfi nem válaszolt vissza neki, mert akkoriban nem érezte magát készen arra, hogy bárkihez is kötődjön, derült ki a Maclean's lapnak adott interjújukból. Ezt a nő kicsit a szívére is vette, elkönyvelte Trudeau-t udvariatlan személynek. Pár hónappal később találkoztak egymással az utcán, a nő a köszönés után továbbment, ám Trudeau a nyomába eredt, majd miután utolérte, ezt mondta neki:

- "Figyelj, szerettelek volna már felhívni. Szeretném, ha együtt lennénk, és elmennénk egyet vacsorázni." Akkor éreztem, hogy eljött az én időm - emlékezett vissza a politikus.

A randevú jól sült el, már hamar rájöttek, különleges kapocs van köztük, 2004-ben eljegyezték egymást, 2005-ben mondták ki a boldogító igent, három gyerekük született: Xavier 2007-ben, Ella-Grace 2009-ben, Hadrien 2014-ben látta meg a napvilágot. Bár a házasságuk megélt hullámvölgyeket az elmúlt években, mindig kitartottak egymás mellett.

A házasságunk nem tökéletes, és komolyabb hullámvölgyeink is voltak, Sophie mégis a legjobb barátom, a párom, a szerelmem. Őszinték vagyunk egymással, még akkor is, ha fáj - idézte az elnök szavait az Ottowa Citizen lap.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Justin Trudeau szívét 2003-ban.

Ezt is szeretjük