Emiatt halt meg valójában az énekes! Most hozták nyilvánosságra a boncolási jegyzőkönyvet

Sztárok rejtélyes halálesetei.

Tavaly nyáron hunyt el a 35 éves Toby Sheldon, akit nemcsak remek hangjáról ismertek a rajongók, hanem arról is, hogy nagyjából 100 ezer dollárt - átszámítva közel 28,5 millió forintot - költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint kedvence, Justin Bieber. A sztár eltűnését családja jelentette be augusztus 24-én, másnap pedig meg is találták a holttestét egy Los Angeles-i motelban. Akkor mindenki azt állította, hogy az énekes öngyilkos lett, azonban most nyilvánosságra került a boncolási jegyzőkönyv, amiből más is kiderült.

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárokat, akikről máig nem derült ki, hogy öngyilkosság vagy baleset áldozatai lettek!

Rejtélyes halálesetek a sztárvilágban

2009-ben Brittany Murphyre a zuhanyzójában találtak rá holtan. Édesapja nem tudott belenyugodni az egyszerű balesetnek elkönyvelt tragédiába, így 2013-ban benyújtotta a kérelmét az újabb vizsgálatokra. Kattints, és nézd meg, milyen megdöbbentő dolgot tárt fel a boncolási jegyzőkönyv!

Nem baleset volt a színésznő halála! A boncolás döbbenetes titkot fedett fel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük