Júniusi szülinapos sztárok
Nézd meg, milyen sztárok ünneplik júniusban a születésnapjukat.

Dia

 	Hugh Laurie 	Az angol színészt a nagyközönség elsősorban a Doktor House különc orvosaként ismeri, ám a komédiák világa is közel áll hozzá, pályája kezdetén Stephen Fry-jal alkottak sikeres párost az Egy kis Fry & Laurie című sorozatban. Hugh Laurie 1959. június 11-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Hugh Laurie »

Hugh Laurie

Az angol színészt a nagyközönség elsősorban a Doktor House különc orvosaként ismeri, ám a komédiák világa is közel áll hozzá, pályája kezdetén Stephen Fry-jal alkottak sikeres párost az Egy kis Fry & Laurie című sorozatban. Hugh Laurie 1959. június 11-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Hugh Laurie »

Dia

 	Natalie Portman 	A gyönyörű színésznőt már kislányként megismerték a nézők, ő alakította ugyanis Matildát a Leon, a profiban Jean Reno oldalán. Az évek során tehetségét rengetegszer bizonyította, fiatal kora ellenére rangos szakmai díjakkal ismerték el munkásságát. 2011-ben a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Natalie Portman »

Natalie Portman

A gyönyörű színésznőt már kislányként megismerték a nézők, ő alakította ugyanis Matildát a Leon, a profiban Jean Reno oldalán. Az évek során tehetségét rengetegszer bizonyította, fiatal kora ellenére rangos szakmai díjakkal ismerték el munkásságát. 2011-ben a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Natalie Portman »

Dia

	Eddie Cibrian	A sármőr reklámfilmekkel kezdte karrierjét, majd feltűnt a Beverly Hills 90210-ben és a Baywatch – Forró éjszakákban is. Az igazi népszerűségre a Harmadik műszakkal tett szert, a sorozatban a dögös tűzoltót, Jimmy Doherty-t kelti életre. Eddie Cibrian 1973. június 13-án született.

Eddie Cibrian

A sármőr reklámfilmekkel kezdte karrierjét, majd feltűnt a Beverly Hills 90210-ben és a Baywatch – Forró éjszakákban is. Az igazi népszerűségre a Harmadik műszakkal tett szert, a sorozatban a dögös tűzoltót, Jimmy Doherty-t kelti életre. Eddie Cibrian 1973. június 13-án született.

Dia

 	Julianna Margulies 	A barna sztár a Vészhelyzet Carol főnővéreként lopta be magát a nézők szívébe, 2009-ben pedig egy újabb sorozattal, a Férjem védelmében cíművel jelentkezett. Julianna Margulies 1966. június 8-án látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Julianna Margulies »

Julianna Margulies

A barna sztár a Vészhelyzet Carol főnővéreként lopta be magát a nézők szívébe, 2009-ben pedig egy újabb sorozattal, a Férjem védelmében cíművel jelentkezett. Julianna Margulies 1966. június 8-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Julianna Margulies »

Dia

	Almási Éva	Kossuth-díjas színésznőnk fél évszázados pályafutást tudhat a háta mögött, mely során olyan nagysikerű darabokban játszott, mint a Macskák vagy a III. Richárd, de a filmvásznon és a képernyőn is gyakran feltűnt. Almási Éva 1942. június 5-én született.

Almási Éva

Kossuth-díjas színésznőnk fél évszázados pályafutást tudhat a háta mögött, mely során olyan nagysikerű darabokban játszott, mint a Macskák vagy a III. Richárd, de a filmvásznon és a képernyőn is gyakran feltűnt. Almási Éva 1942. június 5-én született.

Dia

	Chris O'Donnell	A csibészes mosolyú színész romantikus filmekben és vígjátékokban egyaránt bemutatkozott már, legutóbb a 2010-es Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszújában láthattuk. Chris O'Donnell 1970. június 26-án született.

Chris O'Donnell

A csibészes mosolyú színész romantikus filmekben és vígjátékokban egyaránt bemutatkozott már, legutóbb a 2010-es Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszújában láthattuk. Chris O'Donnell 1970. június 26-án született.

Dia

 	Anna Kurnyikova 	A szőke teniszcsillag nem csupán tehetségével, szépségével is kitűnik a sportolónők sorából. Bár 2003-ban gerincproblémái miatt felhagyott a profi sporttal, a képernyőn gyakran feltűnik. Anna Kurnyikova 1981. június 7-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Anna Kurnyikova »

Anna Kurnyikova

A szőke teniszcsillag nem csupán tehetségével, szépségével is kitűnik a sportolónők sorából. Bár 2003-ban gerincproblémái miatt felhagyott a profi sporttal, a képernyőn gyakran feltűnik. Anna Kurnyikova 1981. június 7-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Anna Kurnyikova »

Dia

	Eszményi Viktória	A country-énekesnőt sokan a 100 Folk Celsiusból ismerik, de színésznőként is bizonyította már tehetségét. Eszményi Viktória 1951. június 14-én született.

Eszményi Viktória

A country-énekesnőt sokan a 100 Folk Celsiusból ismerik, de színésznőként is bizonyította már tehetségét. Eszményi Viktória 1951. június 14-én született.

Dia

 	Csákányi Eszter 	Kossuth-díjas színésznőnk a vásznon és a színpadon egyaránt évtizedek óta bizonyítja tehetségét, legutóbb a Dolcsaja vita című darabban láthatta a közönség.

Csákányi Eszter

Kossuth-díjas színésznőnk a vásznon és a színpadon egyaránt évtizedek óta bizonyítja tehetségét, legutóbb a Dolcsaja vita című darabban láthatta a közönség.

Dia

 	Dombóvári Vanda 	Az RTL Klub mosolygós műsorvezetőjét az évek során láthattuk már a Reggeliben és a Menetrendben is, főzőtudományáról pedig a Vacsoracsatában tett tanúbizonyságot. Dombóvári Vanda 1974. június 17-én született.

Dombóvári Vanda

Az RTL Klub mosolygós műsorvezetőjét az évek során láthattuk már a Reggeliben és a Menetrendben is, főzőtudományáról pedig a Vacsoracsatában tett tanúbizonyságot. Dombóvári Vanda 1974. június 17-én született.

Dia

 	Isabella Rossellini 	Az olasz származású színésznő modellként kezdte karrierjét, majd olyan legendás alkotásokban tűnt fel, mint a Kék bársony vagy a Halhatatlan kedves, de rendezőként is bizonyította tehetségét. Isabella Rossellini 1952. június 18-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Isabella Rossellini »

Isabella Rossellini

Az olasz származású színésznő modellként kezdte karrierjét, majd olyan legendás alkotásokban tűnt fel, mint a Kék bársony vagy a Halhatatlan kedves, de rendezőként is bizonyította tehetségét. Isabella Rossellini 1952. június 18-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Isabella Rossellini »

Dia

	Selma Blair	Az extrém frizuráiról ismert színésznőt a nagyközönség minden bizonnyal elsősorban a Kegyetlen játékokból ismeri, a vígjátékokban és drámákban egyaránt sziporkázik. Selma Blair 1972. június 23-án született.

Selma Blair

Az extrém frizuráiról ismert színésznőt a nagyközönség minden bizonnyal elsősorban a Kegyetlen játékokból ismeri, a vígjátékokban és drámákban egyaránt sziporkázik. Selma Blair 1972. június 23-án született.

Dia

	Minka Kelly	Minka Kelly arcát a Tiszta szívvel foci című sorozatban ismerte meg a nagyközönség, de a Kellékfeleségben is láthattuk. A bájos színésznő 1980. június 24-én született.

Minka Kelly

Minka Kelly arcát a Tiszta szívvel foci című sorozatban ismerte meg a nagyközönség, de a Kellékfeleségben is láthattuk. A bájos színésznő 1980. június 24-én született.

Dia

 	Isabelle Adjani 	Isabelle Adjani tehetségére már gyerekkorában felfigyeltek, tehetségét hosszú évek óta bizonyítja - kétszer is Oscar-díjra jelölték. A barna színésznő 1955. június 27-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Isabelle Adjani »

Isabelle Adjani

Isabelle Adjani tehetségére már gyerekkorában felfigyeltek, tehetségét hosszú évek óta bizonyítja - kétszer is Oscar-díjra jelölték. A barna színésznő 1955. június 27-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Isabelle Adjani »

Ezt is szeretjük
Fotó: