A muzsika hangja bűbájos sztárja 85 éves lett - Julie Andrews fantasztikusan néz ki
Még mindig tündököl a legendás színésznő.

Julieandrews
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julie Andrews igazi színészóriás, Hollywood fénykorában vált híressé. Olyan szerepei emelték be a klasszikusok közé, mint a Mary Poppins vagy A muzsika hangja. A 85. szülinapját ünneplő színésznő mit sem veszített bájából, megjelenése a mai napig eleganciát és kifinomultságot sugároz. 

85 évesen is remek formában van Julie Andrews 

A sztár jó pár évet letagadhat korából, nem csoda, hiszen saját elmondása szerint édesanyjától rendkívül jó géneket örökölt. 

- Soha nem láttam édesanyámon egyetlen egy pattanást sem, viszont egy dolgot szigorúan belém nevelt, mindig tisztítsam meg az arcom lefekvés előtt. Akkoriban még sokkal nehezebb sminkeket használtunk, így nem számított, milyen későre járt az idő, addig nem feküdhettem le aludni, amíg legalább kétszer le nem mostam az arcom, ehhez ragaszkodott, és nagyon igaza volt - osztotta meg egy interjúban.

Egészen kislány korában tűnt fel a képernyőn, első szerepében egy tündért formált meg mindössze kétévesen. Majd háromévesen már énekhangjára is felfigyeltek a rendezők. A Mary Poppins dadájaként került be a köztudatba, a filmet a szakma is elismerte, Golden Globe- és Oscar-díjjal tüntették ki a színésznőt. Egy évre rá újabb sikerprodukcióban tűnt fel, A muzsika hangja musicalben Mariát alakította.

A színésznő nemrég egy interjúban megosztotta emlékeit a forgatásról. A rendező, Robert Wise autentikus környezetben szerette volna felvenni filmjét, és mivel annak cselekménye Salzburgban játszódik, az egész stáb Ausztriába repült. Itt érte az atrocitás a színésznőt. 

-Egy tehenészfarmer birtokán vettünk fel pár jelenetet, aki ezt nem szívelte. Többször panaszkodott, hogy a kamerák és a nagy nyüzsgés felzaklatja a teheneit, hogy bosszút álljon, egy éjszaka vasvillát ragadott, és elkezdte megrongálni a díszletet - emlékszik vissza Julie Andrews.

Azért nem csak morcos emberekkel találkozott, pár helyitől házi készítésű snapszot kapott, ami nagy kedvencévé vált. Az írás is egyik szenvedélye, kiadványaival gyerekeket céloz meg, de 2008-ban megjelentette első életrajzi könyvét is, melynek folytatását 11 évvel később dobta piacra.

Tina Turner így néz ki most

Tina Turner a világ egyik legsikeresebb énekesnője, olyan slágereket köszönhet neki a világ, mint a What's Love Got To Do With It, a The Best, a Proud Mary vagy a Private Dancer.

Ezt is szeretjük