Smink nélkül korántsem bombázó Julia Roberts

Julia Robertset futás közben kapta lencsevégre valamelyik lesifotós, a színésznő pedig nem nézett ki túlságosan elbűvölően.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Robertset a közelmúltban kapták lencsevégre Los Angelesben. A 42 éves amerikai színésznő éppen napi edzését végezte, a lesifotós pedig egy gyors tempójú futószakasznál örökítette meg. Roberts kényelmes szerelésben vágott neki a megerőltető feladatnak, és természetesen kihagyta a fürdőszobában a sminkelést.


Ám a vonzó sztár szépségápolási szerek nélkül korántsem festett olyan elbűvölően, mint ahogyan azt tőle megszokhattuk a vörös szőnyegen, a vásznon vagy a címlapokon. Biztosra vehető, hogy a fenti fénykép alapján nem választotta volna be a People tizenegy alkalommal az ötven legszexisebb színésznő közé.

Szépsége megosztja a közvéleményt

Persze a stylistok és a sminkesek csodákra képesek, így néhány óra alatt Robertsből is ellenállhatatlanul vonzó bombázót faragnak. A híresség mellesleg alaposan megosztja a közvéleményt - vannak, akik szerint nemzedékének egyik legdögösebb színésznője, másik szerint viszont korántsem olyan gyönyörű, mint ahogyan beállítják.

Az Oscar-díjas Julia Roberts munkája mellett példamutató anyuka is. 2001-ben, A mexikói című film forgatásán ismerkedett meg jelenlegi férjével, Daniel Moderrel, aki azonban akkor még házas volt. Ezért aztán az operatőrnek el kellett válnia a feleségétől, hogy 2002. július 4-én oltár elé állhasson a sztárral.

Három gyermeket nevelnek

A pár azóta három gyermekkel büszkélkedhet. Ikreik, Hazel Patricia és Phinnaeus „Finn” Walter 2004-ben, Henry Daniel 2007 nyarán látta meg a napvilágot. Julia Roberts egy interjújában elmondta, hogy imád anyának lenni, a Kettős játék forgatásán például még szoptatta legkisebb gyermekét, ám ezt ügyesen eltitkolta a stáb elől.

- Mióta anyuka lettem, sokkal békésebb vagyok. Nem mindig reagálok hevesen, és este nyolc óra után máris alszom.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sok gyerekműsort is nézek mostanság. De nagyon élvezem mindezt. Imádok anyának lenni! – osztotta meg örömét a nyilvánossággal a sztármami.
Ezt is szeretjük