Mi az igazság? Zavarba ejtő fotó jelent meg Julia Robertsről

Felröppent a hír, hogy a Pretty Womannal híressé vált Julia Roberts leszbikus.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Felröppent a pletyka Hollywoodban, hogy a Pretty Womannal híressé vált Julia Roberts talán a saját neméhez vonzódik.

A napokban ugyanis napvilágot láttak olyan fotók, amelyeken édes kettesben, kézen fogva andalgott egy nővel.

Kézen fogva andalogtak

Egészen pontosan Julianne Nicholsonnal, akivel nemrégiben találkozott legújabb filmje, az August Osage County forgatásán.

Az Oscar-díjas színésznő nem kívánta kommentálni a híreket, pusztán annyit közölt, hogy Nicholsonnal nagyon jó barátnők.

Úgy tűnik, szinte az összes forgatásán kialakul egy-egy életre szóló kapcsolata. Az Egyenesen át munkálatai során jött össze Kiefer Sutherlanddel, akivel sokáig jegyben is jártak, de jószerével minden filmbeli partnerével szerelmi viszonyba keveredett, férjével pedig A mexikói forgatásán ismerkedett meg.

Mi az igazság?

A mostani képek és a szemtanúk szerint úgy viselkedtek, mintha már évek óta ismernék egymást, és az egészen bizonyos, hogy nem a munkáról fecsegtek.

A készülő film alapja a nagy sikerrel játszott Broadway-darab, amelyet Tracy Letts írt, és amely bezsebelte a Pulitzer- és a Tony-díjat is. A 44 éves színésznőn kívül még Meryl Streep, Benedict Cumberbatch és Chris Cooper is megjelenik a filmben.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nem ez az első eset, amikor Hollywood Julia Roberts állítólagos leszbikus voltától hangos. Szeptember közepén a People magazinban is megjelent erről egy cikk, valamint a nyíltan a saját neméhez vonzódó sorozatsztár, Jane Lynch Ellen DeGeneres show-jában elmondta, egészen biztos helyről tudja, hogy a Pretty Woman leszbikus.

Ezt is szeretjük