Eddig titkolta! Súlyos betegségben szenved a 78 éves színésznő
Egyre rosszabb állapotban van a színésznő, aki először beszélt arról, gyógyszereket kell szednie.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judi Dench bevallotta, már olyan rossz a látása, hogy még egy-egy szövegkönyv elolvasásával is komoly nehézségei adódnak.

Azonban nem csak ez az egyedüli gond, ami nehezíti a munkáját és a tanulást.

A barátai segítik

Az Oscar-díjas színésznő elárulta, hogy már gyógyszereket kell szednie a szenilitása miatt, máskülönben nem emlékezne a szövegekre.

A barátai évek óta próbálnak segíteni neki, felolvassák a forgatókönyveket, ám mostanában komoly koncentrációjába kerül, hogy megjegyezze őket.

Azonban egy percre sem gondolkodott el azon, hogy feladja a színészmesterséget, sőt, a 78 éves ikon most kapott szerepet a West End egyik darabjában a Alice és Péterben, melyben azt az Alice Liddell Hargravest alakítja, aki gyerekként Lewis Carroll híres művét, az Alice csodaországban című regényt ihlette.

A világhírű színésznő Ben Wishaw oldalán játszik John Logan új darabjában. Wishaw már dolgozott együtt a művésznővel, a közönség a legutóbbi Bond-filmben, a 007 - Skyfall című epizódban láthatta őket együtt. A fiatal színész alakította Q-t, a brit hírszerzés technikus zsenijét.

Nem áll le

Dench egyik interjújában elárulta, hogy hiába a sok nehézség, még ennyi idősen is motivált.

- Nem számít a korom vagy hogy előbb-utóbb megvakulok. Az számít, hogy a legkülönbözőbb dolgokban is a legjobbat akarom nyújtani. Én akarok lenni a legjobb - nyilatkozta.

Mint mondta, most is gondolkodás nélkül kiugrana a helikopterből, ha a szerep megkívánná, sőt, ahogy fogalmazott, le kellene kötözniük, ha meg akarnák ebben akadályozni.

Ezt is szeretjük