Újra együtt az álompár! Részegen buktak le

Jude Law és Sienna Miller a jelek szerint újra összemelegedtek, habár mindketten tagadják, hogy több lenne köztük barátságnál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő eseménynek lehettek szemtanúi azok a vendégek, akik a múlt hét csütörtök este a New York-i The Box nevű szórakozóhelyen buliztak. A sztárok körében felkapott klubban ugyanis jelen volt Jude Law, aki Sienna Millerrel érkezett a helyszínre.


Ebben persze még semmi különös sincs, de tegyük hozzá, hogy a két sztár meglehetősen összemelegedett a mámoros éjszaka során, arról nem is beszélve, hogy végül kéz a kézben távoztak!

Természetesen mindketten azt állítják, hogy csak barátság fűzi őket egymáshoz, de az egyik szemtanú beszámolója nem ezt látszik megerősíteni.

Law-t csak Miller érdekelte

A New York Daily News értesülései szerint a két színész hajnali egy óra körül jelent meg a The Boxban, ahol sokat nevettek és sustorogtak. Mindeközben egymás után fogytak az italok, aminek köszönhetően mindketten egyre inkább lerészegedtek.

Az egyik ott partizó elmondása szerint több csinos nő is próbált a 36 éves brit szívtipró közelébe férkőzni, őt azonban kizárólag Miller érdekelte. Végül hajnali fél négy körül távoztak, a szemtanú elmondása szerint kézen fogva, mivel azt akarták, hogy mindenki lássa, újra együtt vannak.

Egyszer már eljegyezték egymást

Law és Miller az Alfie remake-jének 2004-es forgatásán jöttek össze, karácsonykor pedig el is jegyezték egymást. Az oltárig azonban már nem jutottak el, 2006 novemberében ugyanis különváltak útjaik. Az azóta eltelt időben mindketten a címlapokra kerültek különböző botrányok miatt.

Idén nyáron kiderült például, hogy Law az édesapja Samantha Burke amerikai modell szeptemberben született gyermekének.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sienna Miller pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Balthazar Gettyvel kavart, aki házas, és négy gyermek édesapja.
Ezt is szeretjük