Friss! Holtrészegen furikázott az idős Joyce DeWit

Rendőrségi fotóval

Rendhagyó módon és helyen ünnepelte az idei függetlenség napját, azaz július 4-ét a koros sorozatsztár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. július 4-én ittas vezetésért letartóztatták Joyce DeWitt színésznőt a kaliforniai El Segundo városában, adta hírül a helyi rendőrség. A hölgyet azután igazoltatták a rendőrök, hogy kocsijával áthajtott egy park szélét jelző úttorlaszon.

Alaposan kiütötte magát

Danny Kim őrmester nyilatkozata szerint a hatvanéves sorozatsztárt kénytelenek voltak letartóztatni, ugyanis láthatóan részeg volt, alkoholtól bűzlött a lehelete, ráadásul a józansági vizsgálatokon is megbukott. Az őrizetbe vett DeWittet ötezer dollár, azaz majd’ egymillió forint óvadék ellenében helyezték szabadlábra.

Nem kért Hollywoodból

Az 1949-es születésű DeWitt tizenéves korától tanult színjátszást, majd az UCLA-n diplomát is szerzett. Bár a színpadi munkát mindig is többre tartotta a filmezésnél, a hírnevet mégis egy sorozat hozta el számára.

A meghallgatásról meghallgatásra járó leányzóra a hetvenes évek közepén végre rámosolygott a szerencse.

Egyszerre két induló sorozatnál is rá gondoltak, és neki villámgyorsan el kellett döntenie, melyikben akar játszani. Végül a Three’s Company – magyarul: Hárman párban – mellett voksolt, és jól tette. A másik széria ugyanis állítólag el sem indult.

Az 1976-tól '84-ig forgatott szitkom, John Ritterrel és Suzanne Somersszel, majd az őt leváltó Priscilla Barnesszal a főszerepben hatalmas siker volt az Államokban.

Ám a színésznő nem kért a csillogásból és a népszerűségből. A sorozat befejezése után szabályosan eltűnt a köztudatból – ami persze csak még jobban izgatta az emberek fantáziáját, így időről időre különféle rémhírek röppentek fel vele kapcsolatban.

Mint később bevallotta, tudatosan fordított hátat Hollywoodnak, és Mexikóban utazgatott. Az utóbbi években azonban visszatért a filmezéshez.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2009-ben A vadon szava 3D-s változatában szerepelt Christopher Lloyd oldalán. Szerepet kapott a Failing Better Now című komédiában is, melynek forgatási munkálatai jelenleg zajlanak.

Ezt is szeretjük