A dögös soul-díva, Joss Stone egy lánnyal váltott tüzes csókot

Úgy tűnik, hogy a 20 éves Joss Stone nem elégszik meg az érte epedő pasikkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fiatal kora ellenére Joss Stone igazán sokat letett már a zenei asztalra. A soul és R&B műfajok nagyjain – Dusty Springfield, Aretha Franklin, Whitney Houston - felnőtt kislány korán bebizonyította, van érzéke az énekléshez, és nagy példaképeihez hasonlóan ő is az említett két műfajban mutatta meg, mire is képes.

Első színrelépése 2001-ben, mindössze 14 évesen történt, amikor is megnyerte a BBC tehetségkutató versenyét egy Franklin és egy Houston dallal.

Új kihívások előtt

Azóta karrierje szárnyalóban van, az albumairól kimásolt kislemezek rövid időn belül rendre a toplisták élére kerülnek, és olyan nagy nevekkel állhatott már egy színpadon, mint Blondie, Robbie Williams, Rod Stewart, Tom Jones és James Brown.

A sztár itt azonban nem áll meg – régóta dédelgetett terve, hogy filmen is megmutatkozik a nagyközönségnek, most teljesülni látszik.

Elvállalta ugyanis a most készülő Snappers című vígjáték főszerepét: Stone ebben egy leszbikus bingószám-sorsolót formál meg, aki a helyi lakókocsiparkban szórakoztatja az embereket, mígnem a paparazzik elől bemenekül közéjük egy színésznő.

- Azt akartam, hogy kihívás legyen a leendő szerepem. Vannak olyan jelenetek a filmben, amikkel tényleg a határokat döngetjük, és ez igazán izgalmas – áradozott a sztár, majd hozzátette: - Elárulhatom azt is, hogy lesz benne egy hosszú, forró francia csók, és nem egy pasival!

Hát, a fotót elnézve valóban semmi kétség nem támad sem a hosszt, sem a forróságot illetően, hogy a partner nemi identitásáról már ne is beszéljünk. A Snappers-t egyébként szülőhazájában, Angliában forgatják, és előreláthatóan szeptemberben kerül a mozikba.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Természetesen a filmzenét is a tehetséges díva jegyzi majd, aki saját bevallása szerint papírral és tollal a kezében megy lefeküdni már egy ideje, hogy ha eszébe jut valami jó kis szöveg, azonnal le tudja írni.

Ezt is szeretjük