Drámai változáson ment keresztül a bájos Joss Stone

A soul díváját nemrég kapták lencsevégre, és ember legyen a talpán, aki ráismer a fotó alapján.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 22 éves Joss Stone általában hosszú loboncáról és szexis öltözékéről ismerszik meg – mindezeket azonban láthatólag sutba dobta, hogy az egyik legnépszerűbb drámasorozatban szerepelhessen.

Az HBO csatornán futó Tudorok történelmi szériában szinte felismerhetetlenné sminkelték a sztárt.

Súlyos kosztümben, fejfedőben és komoly ábrázattal alakítja a Jonathan Rhys-Meyers által játszott VIII. Henrik negyedik feleségét.
Németül is megtanult egy kicsit.

A történelemkönyvek szerint a német protestáns hercegnőt, Cleves-i Annát a király egy festett arcmás alapján választotta.

A hölgy azonban az életben sem külsőleg, sem belsőleg nem jött be Henriknek, így nem csoda, ha az 1540 januárjában kötött házasság mindössze hat hónapig tartott.

- Imádtam a kosztümöket, de hát el kell ismerni, Cleves-i Anna nem volt különösebben szép, sőt, az igazat megvallva, elég rusnya egy jelenségnek írták le. De becsülettel megmondom, minden tőlem telhetőt megtettem. És hát nem volt gond, hogy rondává varázsoljanak, csak jó sok smink kellett hozzá – mesélte.

Rhys-Meyers levette a lábáról

Hogy minél hitelesebb legyen az alakítása, Stone az epizódszerep kedvéért - a harmadik évad két utolsó részében bukkant eddig fel - még a német akcentust is megtanulta. Saját bevallása szerint igazán élvezte a forgatást, a főszereplő színészt pedig kifejezetten vonzónak találta, minden vonatkozásban.

- Johnny elbűvölő volt. Egy nagyszerű fickó, és tök jó fej. Szerintem szép a lelke, no, és rendkívül dögös is – áradozott.

A fiatal énekesnőnek egyébként nem ez volt az első filmszerepe, korábban például felfedezhették a nézők az Eragon című fantasyben is.

Ezt is szeretjük