Az apaság mentette meg az alkoholista színészt - Kisfia miatt hozta rendbe az életét
Jonathan Rhys Meyers a legbotrányosabb sztárok egyike volt - kisfia születéséig.

jonathan-rhys-meyers-apasag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jonathan Rhys Meyers-t az egyik legnépszerűbb sorozatsztárként tartották számon: olyan szériákban bukkant fel, mint a Tudorok, a Vikingek vagy a Drakula. Karrierje csúcsán viszont óriási zuhanásba kezdett: az alkoholfüggősége már a munkájára és a mindennapi életére is rányomta a bélyegét.

Kisfia mentette meg az életét

Számtalanszor kapták le részegen, leszállították a repülőről, verekedésbe keveredett, és folyton a címlapon landolt az ital miatt. Hatszor járta meg a rehabot, ám a kezdeti lelkesedése és elhatározásai végül mind kudarcba fulladtak. Azonban, amikor kiderült, hogy felesége, Mara Lane kisbabát vár, az egész élete megváltozott. Kisfia, Wolf Rhys Meyers 2016-ban született meg, azóta pedig igyekszik minél jobb példával járni elöl a gyermekének.

- Sokkal boldogabb vagyok, mint valaha. Amikor megszületik az első gyermeked, minden más a múlt homályába vész. Minden ember arra törekszik, hogy feljebb jusson, és legyen valami célja az életben. Amint megérkezik az életedbe egy kisbaba, teljesen más szemmel látsz majd mindent. Sokszor éreztem magam elveszettnek azelőtt, de, mióta megszületett Wolf, minden más lett. Szeretném, ha a legjobb formámban látna. Érte bármire képes vagyok - nyilatkozta az Irish Independent magazinnak az ír születésű sztár.

A sztár egyébként kijelentette, hogy nem örülne neki, ha a gyermeke is a színészi pályát választaná - főként nem olyan fiatalon, mint ő tette annak idején:

- Hollywood igazi felnőtt világ, ami nem való egy gyereknek. Ezért is csúszik le a lejtőn annyi híres gyereksztár. Nekem sem tett jót, pedig én "már" 16 éves voltam, amikor először filmben szerepeltem. Persze, ha ezt akarja majd csinálni, támogatni fogom benne, de biztos, hogy nem erőltetem majd, hogy reflektorfényben nőjön fel - mondta a lapnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük