Bérgyilkossal akarja exneje megöletni a sorozatsztárt
A Két pasi meg egy kicsi sztárja, Jon Cryer halálos fenyegetéseket kapott, ami mögött szerinte exfelesége állhat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten szokatlan dolog történt a Két pasi meg egy kicsi című sorozat felvételén, a forgatás ezúttal ugyanis a szokásos közönség részvétele nélkül zajlott le.

Jon Cryer és Sarah Trigger: az egykor boldog házaspár

Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy a népszerű tévéműsor egyik szereplője, Jon Cryer halálos fenyegetéseket kapott. A producerek biztonsági megfontolásból hozták meg a fenti döntést.

Egyelőre nincs gyanúsított

Cryer január 15-én fordult az FBI-hoz azzal az állítással, hogy veszélyben van az élete. Ennél is megdöbbentőbb, hogy gyanúja szerint exfelesége, Sarah Trigger bízott meg egy bérgyilkost azzal, hogy ölje meg őt! Ezek kétségkívül súlyos vádak, az FBI pedig el is kezdte a nyomozást, de egyelőre nem gyanúsítanak senkit.

Jon Cryer 1999-ben vette feleségül a brit színésznőt, és egyetlen közös gyermekük született, Charlie Austin. A házaspár 2004-ben vált el, a botrány azonban ezek után sem kerülte el őket.

Triggert ugyanis 2009 májusában letartóztatták gyermeke veszélyeztetése miatt. Azóta pedig az egykori házastársak egy elhúzódó jogi csata részesei, amelynek tétje nem más, mint Charlie Austin felügyeleti joga.

Azt, hogy pontosan mennyi a valóságalapja Cryer félelmeinek, nem lehet tudni. Mindenesetre Sarah Trigger szóvivőjén keresztül cáfolta egykori férje állításait.

Az exfeleség tagad

- Felháborítóak ezek a pletykák. Azt is hadd mondjam el, hogy egyelőre nem keresett meg az FBI sem engem, sem pedig Sarah-t, akinek véleményem szerint semmi köze ehhez az egészhez – nyilatkozta Vicki Greene az E! Newsnak.

Jon Cryer jelenleg Lisa Joyner férje. 2007 júniusában mondták ki egymásnak az igent Mexikóban, majd örökbe fogadtak egy gyermeket, akinek a Daisy nevet adták.
Ezt is szeretjük