Döbbenet! Nem is Brad Pitt ejtette teherbe Angelina Jolie-t
Most, hogy a szülés már lezajlott, elképesztő hír került napvilágra a sztár várandósságáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Eddig úgy gondoltuk, csupán a Brad Pitt és Angelina Jolie között lévő vibráló szerelem, no és persze egy fergeteges szeretkezés eredményeképpen esett teherbe a szép színésznő, úgy tíz hónappal ezelőtt.

Most azonban kiderült, egyáltalán nem volt ez olyan váratlan esemény: a 33 éves sztár ugyanis semmit nem akart a véletlenre bízni.

Mivel úgy gondolta, nem stresszeli magát feleslegesen azzal a kínzó kérdéssel, vajon mikor lát már végre két csíkot a terhesteszten, inkább a mesterséges megtermékenyítés mellett döntött.

Biztosra akart menni

Bár kétségtelen, hogy egyáltalán nem élvezte a beavatkozást annyira, mintha 12 évvel idősebb kedvese egy lélegzetelállító aktus után juttatta volna be becses magvait, úgy és oda, ahova kell, tény, hogy egy lombikban célzottabban és talán eredményesebben működik minden.

A lombikakció kiszivárogtatása egyébként egy közelállótól származik, aki azt állítja, Jolie kisasszony körülbelül 12 ezer dollárnyi – durván 1,7 millió forint – összeget költött a beavatkozásra.

- Ha tíz gyermeket szeretnénk, akkor igyekeznünk kell, hogy még fiatalon nevelhessük fel őket – nyilatkozta a színésznő tavaly az Elle magazinnak.

Ráadásul Dr Arthur Wisot szerint, aki egy lombikbébiprogram vezetője – de nem nála jártak Brangelináék -, annak az esélye, hogy az ember a sztár korában természetes úton legyen ikrekkel várandós, csupán egy százalék, vagy még annyi se.
- Megtermékenyítési szabadság van, így aztán mindenki úgy esik teherbe, ahogy neki tetszik, persze a legális kereteken belül – vallotta a doki.

Az ikrek, Knox és Vivienne július 12-én születtek meg egy nizzai klinikán, jelenleg pedig Pitték franciaországi birtokán élnek sztárszüleikkel és testvéreikkel.

Ezt is szeretjük