Angelina Jolie és Brad Pitt viharos 2007-es éve
Az álompár mozgalmas éve volt 2007: botrányos adoptálás, nehézségek, no meg egy tengernyi munkát adó család.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie színészházaspár gyermeke, kicsi korától kezdve otthonosan mozog a kamerák világában. Első szerepét hétévesen játszotta el édesapja mellett, és 11 éves korától már céltudatosan a színészi pályára készült. 16 évesen már modellként dolgozott és reklámfilmekben szerepelt.

21 évesen férjhez ment Jonny Lee Millerhez, akitől három év után elvált. Válása után egy évvel találkozott Billy Bob Thorntonnal, akihez hozzáment feleségül, és 25 évesen már a második férjét fogyasztotta.

Jolie igen vad életet élt, és botrányaitól volt hangos a sajtó ebben az időszakban. Az öntörvényű hölgy komoly lelki sérülésekkel szállt ki Billyvel töltött három éves házasságából. Ez idő alatt minden létező kábítószert kipróbált, az alkohol is sokáig nagy csábítás volt Jolie-nak.

A házasság alatt többször próbált meg öngyilkosságot is elkövetni. A válás utáni két évben Jolie óriási változáson ment keresztül: 2004-ben örökbefogadta első gyermekét, Maddoxot.

2003-ban már komoly munkát folytatott az ENSZ jóléti szolgálatnál, és ez év októberében megkapta a Világpolgár díjat, melyet az ENSZ-ből tudósító újságírók szövetsége ítélt oda a színésznőnek.

2005 nyarán összeköltözött Brad Pittel, aki a színésznő miatt vált el korábbi feleségétől, Jennifer Anistontól.

2006 májusában megszületett közös kislányuk Shiloh, aki így a harmadik gyermek volt a családban, hisz Jolie időközben még egy Etiópiából származó kislányt, Zaharát is magához vett.

Tragédia árnyékában

Az idei év kínkeservesen kezdődött Jolienak, ugyanis édesanyja januárban elhunyt hosszas betegeskedés után. Angelinát rettentően megviselte, hogy elvesztette édesanyját, és egy jó ideig depressziós tünetekkel is kezelték emiatt. Jolie ebben az időben vészesen lefogyott, és sokan arra gyanakodtak, hogy esetleg anorexiás a gyönyörű színésznő.

Március végére összeszedte magát, és véghezvitte következő örökbefogadási tervét. Április elején magához vette vietnámi hároméves kisfiát, Paxot. A negyedik gyermekkel hattagúra bővült a család, melyet a háttérből Pitt jelentős idő- és energiaráfordítással kőkeményen támogatott.

Időközben gondok akadtak első kisfia, Maddox örökbefogadási papírjai és kifizetései körül, és Jolie-nak másfél millió dolláros átutalását meg kellett ismételnie, mert az adoptációs hivatal nem kapta meg a pénzt.

Zaharával is gondok adódtak: kiderült, hogy az ügynökség hazudott a kislány családi hátteréről Jolie-nak. A halottnak hitt édesanya előkerülése novemberben óriási publicitást kapott, de mivel az örökbefogadás szabályos volt, a gyereket nem vehetik el Jolie-tól.

Mindeközben hivatalosan elintézték, hogy az első két örökbefogadott gyermek Pitt nevét is felvehesse, és hivatalosan bejegyezték édesapának a színészt.

Jön a hetedik családtag?

Angelina és Brad azonban nem szeretnének megállni négy gyermeknél, és már tervezgetik a következő jövevényt. Orvosi javaslatra Jolie-nak fel kell szednie pár kilót, hiszen szervezete legyengült, és amíg ezen nem változtat, addig nem vállalhat új gyermeket.

Természetesen év közben milliónyi hír jelent meg a sztárpárról: gödörben van a kapcsolatuk, sokat veszekszenek, aztán a hírek után jött a cáfolat: rögtön megjelentek olyan képek róluk, amelyeken szerelmes galambokként turbékoltak.
Mindketten elmondták, hogy nehéz megtartani az egyensúlyt a kapcsolatukban ennyi gyermek mellett, hisz ők minden időt és energiát maguknak igényelnek. Ettől függetlenül, amikor idejük van egymásra, akkor azt nem veszekedésre használják.

Decemberben felröppentek olyan hírek, miszerint Jolie és Pitt terve a saját gyermekkel kapcsolatosan nagyon jó úton halad: a család barátai szerint könnyen lehet, hogy a gyönyörű színésznő várandós. Amennyiben ez igaz, a szivárványcsalád jövőre hetedik tagját is köszöntheti.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

És a karrier? Minden jel szerint az is rendben van: a színésznő idei alakításait dicsérték a kritikusok, a nézők pedig tódultak a Beowulfra, amelyben a 2000-es évek szexszimbóluma némi digitális trükkel megtámogatva meztelenül domborít.

Ezt is szeretjük