Hájastól a véznáig és vissza

Sztárok drámai súlyváltozásai

Minden igyekezetük ellenére a sztárok közül sokan nem tudják megtartani ruhaméretüket. Négy példánk is van.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mischa Barton

A Narancsvidék egykori sztárja valószínűleg évente cserélgetheti ruhatárát, hiszen hol terebélyesre hízik, hol már-már vészesen lefogy. Bár a tévéképernyőn még nádszál szőkeségként ragyogott, a sorozat otthagyásakor a tévén kívül a karcsúságának is búcsút intett. Így történhetett, hogy a 23 éves színésznő az elmúlt időszakban 36-40-es méretek között ingadozott.


Tavaly nyilvánosságra került róla néhány kedvezőtlen felvétel, melyeken egyértelműen látszik, hogy a narancsbőr réme őt sem kerülte el.

Barton ugyan akkor azt nyilatkozta, nem érdeklik a gúnyolódások, mert tisztában van teste tökéletlenségével, a mostani súlyvesztése arra utal, mégiscsak szívére vette a rosszindulatú megjegyzéseket.

Most viszont már egyenesen anorexiásnak bélyegzik a sztárt, akinek beesett arca, cérnavékony alakja és kilátszó csigolyái drákói fogyókúrát sejtetnek.

Lily Allen

Lily Allen, a britek zűrkirálynője a jojózás tipikus képviselőjének tűnik, amióta csak tevékeny részese a zenei szakmának. Az énekesnő valószínűleg olyan könnyen hízik, hogy szinte elég csak beszívnia egy cukros süti illatát, máris rakódnak rá a kilók.

Márpedig Allen kisasszony nem igazán az a típus, aki csupán szagolgatja az édességeket. Így aztán nem csoda, hogy ruhái között a 36-ostól a 44-es méretig mindenféle öltözék fellelhető - mikor éppen melyikbe fér bele. Karrierje kezdetén könnyed ruhákat viselt tornacipővel kombinálva, majd ahogy nőtt a népszerűsége, úgy hordott egyre inkább dizájner-öltözéket.


Ahhoz azonban, hogy beleférjen a csinos rucikba, le kellett fogynia kissé. Később magánéleti és egyéb problémáit evésbe fojtva pillanatok alatt felkúsztak rá az utált plusz kilók, ezért tavaly nyárra már rendesen kikerekedett a csípője és az arca. Mostanra ismét rendbe szedte magát, és ez látszik az alakján is: a pufiság eltűnt, így a 23 éves dalos pacsirta ismét bombázóként hódíthatja meg közönségét.

Jessica Simpson

A texasi énekesnőt ábrázoló legutóbbi fotók, melyeket floridai fellépése alkalmával készítettek, alaposan megbolygatták a médiavilágot. A 28 éves sztár ugyanis hatalmas popójával és húsos karjaival méretekkel többnek tűnik korábbi önmagánál. Simpson kisasszony azonban azt állítja, szerinte a férfiak azokra a nőkre buknak, akiken van mit fogni.

- Sokkal jobb egy igazi, hús-vér nő! Szerintem a pasiknak egy vékony lányt látva maximum az jut eszükbe, hogy: tényleg vele akarok járni? Ám, ha megpillantanak egy formás csajt, akkor rögtön az ugrik be nekik, hogy: igen, ő kell nekem! – vallja.


Persze a szőkeség nem volt mindig ilyen jó húsban – rajongói bizonyára emlékeznek még a 2005-ös Hazárd megye lordjai-feldolgozásra, melyben, mint karcsú Daisy Duke hódította az erősebbik nem képviselőit. Állítólag napi két óra kemény edzésébe, no és szigorú diétába került, hogy leadja a feleslegesnek ítélt kilókat. Nem is bírta sokáig az önsanyargatást, a forgatás után gyorsan visszahízott 40-es méretére. Ám valószínűleg szerelmének, Tony Romo futballistának így is ugyanúgy tetszik.

Kate Winslet

Bár a színésznő kilói látszólag évek óta mozdulatlanok, azért fiatalabb korában készült képeivel összehasonlítva észrevehető a különbség, izomtónusban mindenképp. Korábban ugyanis láthatólag nem tett túl sokat a testedzéséért a frissen Oscar-díjas sztár, aki nem igazán hisz sem a diétákban, sem pedig az önsanyargató edzésekben.

Ám úgy tűnik, mostanra megtalálta a neki megfelelő mozgásformát: a hírek szerint minden nap húsz percig Pilates-gyakorlatokat végez, amely mindenféle ugribugri nélkül a mélyizmokat erősíti. Ezzel igazán karban tudja tartani magát, és végre elégedett a külsejével, ami sokáig nem volt róla elmondható.


- Kislányként sosem éreztem magam elég vonzónak. Dagi és boldogtalan voltam, és ezek olyan dolgok, amik az embert felnőttkorában is kísértik. A lelkem mélyén még mindig képes vagyok azon aggodalmaskodni, hogy sohasem leszek olyan vékony, mint a többi színésznő – mesélte.

Érthető módon szülés után nehezen tudta leadni a plusz kilókat, de amikor éppen forgat, akkor a rendszertelen étkezés és a sok munka következtében rendre csökken a súlya is. Hogy az Oscar izgalmait a 33 éves színésznő evésben vagy tornában vezeti le, az majd néhány hónap múlva derül ki. Mert a lesifotósok aztán biztosan nem maradnak le semmiről.

Ezt is szeretjük