Ijesztően elcsúfult Johnny Depp arca a plasztikától

Megdöbbentő fotó

Johnny Depp tényleg kés alá feküdt, vagy valami egészen másról van szó? A róla készült kép gyanúra ad okot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp nemzedékének egyik legtehetségesebb és legsármosabb színésze, aki több mint negyed évszázados karrierje során tucatnyi emlékezetes alakítással örvendeztette meg rajongóit. Az pedig már Hollywood szégyene, hogy három Oscar-jelölése közül egyiket sem válthatta díjra.

Jobb oldalon: Mi lett az arcával?

Ami pedig vonzerejét illeti, a People magazin két alkalommal is - 2003-ban és 2009-ben - a világ legszexisebb pasijának kiáltotta ki. Nem véletlenül, hiszen Johnny Depp napjaink egyik legnépszerűbb férfi szexszimbóluma, akiért nők milliói rajonganak világszerte.

Vajon mi történt arcával?

Éppen ezért is olyan megdöbbentő az a fotó, amit az Awfulplasticsurgery.com nevű honlap tett közzé a közelmúltban a 46 éves amerikai színészről. Az ijesztő képen jól látszik, hogy Ollókezű Edward megformálójának arccsontja megváltozott, köszönhetően valamiféle értelmetlen szépészeti beavatkozásnak.

Egykor sármos arca feltűnően kikerekedett, így pedig megjelenése már korántsem olyan lehengerlő, mint néhány hónappal ezelőtt. Persze könnyen lehet, hogy semmiféle plasztikáról nincs szó - nem véletlen, hogy az elnézőbbek egyszerűen csak a rosszul sikerült képre fogják a bizarr látványt, esetleg valamelyik sminkesek kontár munkájára.

Angelie Jolie-val forgat együtt

A világhírű színészt az elmúlt hónapok során olyan emlékezetes alkotásokban láthattuk a mozikban, mint az Alice Csodaországban, a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma, illetve a Közellenségek. A jövőben pedig megnézhetjük majd Hunter S. Thompson Rumnapló című könyvének filmadaptációjában, illetve a The Tourist thrillerben.

Utóbbi az Anthony Zimmer című francia film remake-je, amelynek rendezői székében az Oscar-díjas Florian Henckel von Donnersmarck ül, és Depp mellett Angelina Jolie is főszerepet játszik benne.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A beszámolók szerint Depp párja, Vanessa Paradis nem örült annak, hogy kedvese a pasifaló Jolie-val dolgozik - olyannyira, hogy egy bizonyos szexjelenet miatt azt szerette volna, ha Depp otthagyja a forgatást.
Ezt is szeretjük