Most derült ki, hogy rákos! Minden koncertjét lemondta a zenész
Részletek!
A Fleetwood Mac gitárosa, John McVie a gyilkos kórral küzd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John McVie-nál, a nagysikerű zenekar, a Fleetwood Mac basszusgitárosánál súlyos betegséget diagnosztizáltak.

A zenész kezelésre szorul, így az rockbanda nem tudja folytatni a turnét, az összes további koncertet lemondták.

Rákkal küzd a kiváló zenész

A 67 éves gitárosért aggódik a szakma, ugyanis a turné európai állomásain még ott tudott lenni, de már nem érezte jól magát, nemrég pedig kiderült, hogy komoly a baj, rákos daganatot találtak a testében.

Mivel a zenész azonnali műtétre és kezelésre szorul, a zenekarnak le kellett mondani a betervezett ausztráli és új-zélandi állomásokat. A rengeteg eladott jegy miatt a tagok kellemetlenül érzik maguk, de számukra is kollégájuk és jó barátjuk élete a legfontosabb.

Az együttes arra kérte a rajongókat, hogy ne haragudjanak, és küldjenek jókívánságokat John McVie-nek és családjának, mivel rendkívül nehéz és küzdelmes időszak vár rájuk, amihez hatalmas lelkierőre lesz szükségük.

Mindene a zenekar

John McVie a banda egyik alapító tagja volt 1967-ben Londonban, így 22 éves kora óta a Fleetwood Mac tölti ki a mindennapjait.

A basszusgitárost addig dolgozott, amíg ereje engedte, és most nagyon megviseli, hogy kényszerpihenőt kell tartania.

A Fleetwood Mac a hetvenes évek elején lett igazán népszerű, a legtöbben a Don't Stop és a Dream című számok kapcsán ismerik őket. A kezdetekkor bluest játszottak, végső stílusuk, a country-rock kicsit később alakult ki.

A zenekar a kilencvenes években feloszlott, de a tagok csupán pár hétig bírták egymás nélkül, és 1998-ban bejelentették, hogy ismét összeálltak. Egészen mostanáig töretlenül koncerteztek.

Ezt is szeretjük