241 piercinggel lett Guinness-rekorder John Lynch
A 78 éves brit John Lynch 241 piercinggel hivatalosan bekerült a 2010-es Guiness-rekordok könyvébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Lynch tudhatja magáénak a legtöbb piercinggel rendelkező ember világrekordját. A 78 éves brit férfi testét összesen 241 darab testékszer díszíti, amelyek közül 150 a fején és a nyakán található, adta hírül a Daily Telegraph hétfőn.


Lynch harminc éven keresztül a Barclays nevű bank egyik fiókjánál dolgozott, ám furcsa hobbija miatt nem csak a munkájáról, hanem a repülésről is le kellett mondania.

A Guinness-rekorder elmondta, hogy a repterek biztonsági szerkezetei megzavarodtak a rengeteg fémtől, a munkáját pedig egyszerűen otthagyta.

Első piercingje a szemöldökébe került

Az egykori bankár saját bevallása szerint a negyvenes éveiben szerezte első piercingjét, amely a szemöldökébe került, azt követően, hogy felmondott a bankfiókban, ahol korábban dolgozott.

Ezek után jobb karjára egy sast tetováltatott, majd az évtizedek során egyre szaporodtak rajta a piercingek. Ám az eszébe sem jutott, hogy bármiféle rekordot megdöntsön.

Ki akart tűnni a tömegből

- Mindig is ki akartam tűnni egy kicsit a tömegből, ezt pedig nem tehettem meg a bankban. Arra sosem gondoltam, hogy megdöntsem a világrekordot. Azért csináltam, mert mindig is szerettem a piercingeket, persze azért nem kis teljesítmény volt – nyilatkozta John.

Mióta visszavonult, a Hertfordshire megyei Apsley városában élő Lynch nagy hírnévre tett szert, nem csak a helyi lakosok, de a turisták körében is.

Számos tetoválás is található testén, amelyek közül a Marilyn Monroe-t ábrázoló az egyik kedvence.
Ezt is szeretjük