Megdöbbentő! John Travolta teljesen megkopaszodott
Bizarr külsejével lepte meg rajongóit a sztár, de vajon mi állhat a megkopaszodása mögött?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta évről évre képes meglepetést okozni külsejének kaméleonszerű megváltoztatásával. A Ponyvaregényben még hosszú lobonccal vonult be a filmtörténetbe, most pedig ellenkező hajviselettel keltett nagy feltűnést.


Tulajdonképpen nem is hajviseletről van szó, ugyanis a sztárt teljesen kopaszra borotvált fejjel kapták lencsevégre legújabb filmjének, A Párizsból szeretettel forgatásán.

Voltak már kínos pillanatai Travoltának, már ami a frizuráit illeti, de ez a külső minden szempontból meglehetősen bizarrul fest, körszakáll ide vagy oda.

Volt idő, amikor majdnem eltűnt a süllyesztőben

Az 54 éves színész néhány epizódszerep után – melyek közül a legemlékezetesebb Brian De Palma Carrie-je – a hetvenes évek második felében vált szupersztárrá, a Pomádénak és a Szombat esti láznak köszönhetően.

Utóbbi szerepéért 24 évesen kapta meg élete első Oscar-jelölését, és habár az aranyszobor Richard Dreyfussé lett, Travolta így is beleírta magát az Oscar-díj történetébe, mint az egyik legfiatalabb színész, akit a legjobb férfi főszereplő kategória Oscarjára jelöltek.

A karrierje azonban a kezdeti sikerek és népszerűség ellenére megfeneklett, ám Quentin Tarantino sikeresen feltámasztotta, amikor rábízta Arany Pálmát nyert második filmjének a főszerepét.

Travolta azóta újra felkerült Hollywood térképére, a producerek pedig szívesen bízzák rá a népszerű tömegfilmek főszerepeit.Láthattuk őt már akciófilmben, vígjátékban, képregényadaptációban, kisköltségvetésű drámában és musicalban egyaránt, de szívesen kölcsönzi hangját animációs filmek figuráinak számára is.
Ezt is szeretjük