Volt feleségei halálát kívánja a színész - A műsorvezető is hüledezett a beszólásán
John Cleese meglepő kijelentést tett a műsorban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Monthy Python és a Waczak szálló csípős humoráról ismert sztárja, John Cleese Conan O'Brien műsorában is sziporkázott: ezúttal családtagjaiból űzött gúnyt a színész. Mivel a komikus már négyszer elvált, nem csoda, hogy feleségei is szóba kerültek a műsorban:

- 34 éven át voltam házas, négy különböző feleséggel. Egy az exeim közül meg is halt - sajnos nem az, akinek kellett volna. Viccen kívül, nem haragszom rájuk, de azért örülnék, ha még egy vagy kettő meghalna. Nem vagyok szörnyeteg, nem kívánom, hogy sokáig szenvedjenek... csak dőljön rájuk egy fa, vagy ilyesmi - mondta a hüledező műsorvezetőnek.

Később a gyerekeit sem kímélte, akikről azt mondta, csak pénz- és időpocsékolást jelentenek, és jobban járna az ember néhány macskával a ház körül - azokat legalább napjában csak kétszer kell etetni, és nem okoznak nagy gondot.

A legnagyobb televíziós botrányok

Nemcsak hazánkban, de a tengerentúlon sem egyszerű a híradósok és műsorvezetők munkája: élő adásban elég egy rossz szó, és máris rajtuk nevet az egész világ. Nézd meg az elmúlt évek legkínosabb televíziós bakijait, amiket máig emlegetnek!

Ezt is szeretjük