Híres színész házaspár gyerekére cserélték le a sorozat sztárját

Joe Manganiello, a True Blood sármos sztárja kénytelen volt visszaadni szerepét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Manganiello, a True Blood sztárja kénytelen volt kiszállni a Fox csatorna új, Scream Queens című drámasorozatából.

A People értesülései szerint helyét Oliver Hudson, az ABC Nashville című sorozatának sztárja veszi át.

Vissza kellett adnia a szerepet

A People magazin Fox csatornától érkezett értesülései szerint Joe Manganiello azért kellett, hogy kiszálljon a készülő produkcióból, mert a Magic Mike XXL című filmjét kell reklámoznia, emellett pedig nem lenne ideje a sorozatban is forgatni. 

Scream Queens-t csak nemrég kezdték el forgatni New Orleansban, de Manganiellónak még nem volt jelenete, így nem okoz gondot, hogy Oliver Hudsonra cserélték. A 38 éves színész Goldie Hawn és Bill Hudson fia, Kate Hundson színésznő testvére. Szereplése a Nashville című sorozat forgatását nem veszélyezteti. 

A Scream Queens, ami egyesek szerint egy újragondolt Amerikai Horror Story lesz, olyan sztárokat vonultat fel, mint Lea Michele, a Glee című sorozat sztárja, A család kicsi kincséből ismert Abigail Breslin, Ariana Grande énekesnő, Jamie Lee Curtis, Emma Robert,  Nick Jonas énekes vagy Billie Lourd, Carrie Fisher színésznő lánya.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük