Betegsége miatt rúgták ki a színészt! Már azt is tudják, kire cserélik

Nézd meg!

A nők kedvencét, Joe Manganiellót kirúgták új sorozatából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magic Mike kigyúrt szívtipróját, Joe Manganiellót egészségügyi állapota miatt rúgta ki a History Channel.

A csatorna egy új, nagyszabású sorozathoz szerződtette le a jóképű színészt, azonban a forgatás megkezdése után nem sokkal megváltak tőle.

Már találtak is valakit a helyére

A 39 éves színésznek egy vele született szívrendellenessége van, emiatt nem szeretett volna tovább dolgozni vele a csatorna, a történet ugyanis a haditengerészet kommandósainak munkáját mutatja be - annak a folyamatát, hogy fogtak el egy tálib terroristát.

A US Weekly beszámolója szerint csatorna vezetői nem akarták, hogy a történet feszültsége tovább rontson a sztár egészségi állapotán, és esetlegesen leálljon a szíve a forgatáson. Már azt is tudják, melyik színész kerül majd a helyére, azonban egyelőre nem szeretnék elárulni, ki pótolja Manganiellót.

A színész szóvivője azt nyilatkozta, hogy nem kell aggódni ügyfele miatt, nincs életveszélyben, az állapota gyerekkora óta köztudott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük