Fiatal fiúkra izgul a lufimellű Jodie Marsh
A hatalmas szilikonmelleiről, botrányos viselkedéséről és legendás szexuális étvágyáról elhíresült modell falja a férfiakat, de a friss húsra harap igazán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szál balettszoknyában, tévénézők milliói előtt keres magának férjet, börtönben megrendezett fétisceremónián akarja kimondani a boldogító igent, és a pletykalapokban tárgyalja ki iskoláskorú szeretője férfiúi méreteit – csupán néhány jellemző epizód Jodie Marsh bizarr szerelmi életéből.

Léggömböt, valaki?

A horgas orrú szilikoncica sokak szerint élő példája annak, hogy lehet valakiből híresség úgy is, ha az égvilágon semmihez sem ért.

Jodie sztriptízzel kezdte, majd bulvárlapokban megjelent, félmeztelen fotókkal folytatta fényes karrierjét, számtalan valóságshowban szerepelt, valódi foglalkozását azonban még senki nem tudta megfejteni.

A jobb meghatározás híján többnyire modellnek titulált önjelölt szexbomba szülőhazáján, Anglián kívül akkor vált világszerte ismertté, amikor az MTV elkezdte sugározni hírhedt műsorát, amelyben férjet keresve járta az országot.

Hatalmas műmellei azonban nem voltak eléggé csábítóak, kevés jelentkező akadt, aki szívesen oltár elé vezette volna a téglavörösre szoláriumozott, agyonplasztikázott, hidrogénszőke botrányhősnőt.

Pornófotókat készít fiatal szeretőivel

Végül a magát Jordan legnagyobb riválisának tartó szilikonbébi megtalálta párját, aki furcsa módon korábban éppen a dögös vetélytársnő pasija volt. Amikor a házasság alig négy hónap után felbomlott, a menyecske kertelés nélkül bevallotta, frigye csupán a nézőknek szólt, a műsort pedig kizárólag a pénz kedvéért csinálta.

Jodie a válás után nem sokáig szomorkodott, hiszen végre újra hódolhatott fiatal fiúk iránti szenvedélyének. A szexuális életének minden részletét előszeretettel nyilvánosság elé táró plasztikmaca bevallotta, gyengéje a friss hús, és legfőbb passziója beavatni ifjú partnereit a szexuális élet rejtelmeibe.

A szerelmi leckék nála természetesen nem merülnek ki a különböző pozitúrák bemutatásában, kedvelt játékszereivel is megismerteti a tudásszomjas tanulókat, akikről akció közben fotókat is készít. Csak nehogy egyszer az anyukájuk kezébe kerüljenek!

Ezt is szeretjük